22 Kasım 2009 Pazar

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon


Trabzonspor BROOS GİTTİ ŞENOL GÜNEŞ GELİYOR!

Posted: 22 Nov 2009 04:20 PM PST

Trabzonspor

Trabzonspor

Trabzonspor’da Broos gönderildi, Gökhan Ünal, Sylva, Song, Egemen Korkmaz ve Engin Baytar kadro dışı. Takımın başına Şenol Güneş geliyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos‘un takımdan gönderilmesinin ardından bordo-mavili kulüpte gözler teknik direktör Şenol Güneş’e çevrildi. Kulüp Başkanı Sadri Şener, sezon başında çok istedikleri eski teknik direktörleri Şenol Güneş ile anlaşmak üzere olduklarını belirtti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 yenildikleri maçın ardından istifa eden teknik direktör Hugo Broos’un yerine sezon başında çok istedikleri eski teknik direktörleri Şenol Güneş’in en büyük aday olduğunu ve kendisiyle anlaşmak üzere olduklarını söyledi.

Güney Kore’nin Seul takımıyla sözleşmesi sona eren teknik direktör Şenol Güneş’in bu hafta içinde Türkiye’ye gelerek Sadri Şener ile görüşeceği belirtildi. Sezon başından beri Şenol Güneş’i takıma getirmek için büyük uğraş veren bordo-mavili yönetim, deneyimli teknik adamın Güney Kore takımıyla sözleşmesinin bitmesi ve Broos’u göndermesinin ardından Şenol Güneş’i Trabzonspor’un başına getirmeye hazırlanıyor.

Kasımpaşa, mağlubiyetinin ardından teknik direktör Hugo Broos’un istifa etmesinin daha şık olacağını düşündüklerini belirten Şener, “Kasımpaşaspor maçının ardından Belçikalı teknik adam Broos ile görüştüm. “Broos’a ‘istifa etmen şık olur” dedim. O da kabul etti” ifadesini kullandı.

Takımdaki 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığını, bu futbolcuların Gökhan Ünal, Sylva, Song, Egemen Korkmaz ve Engin Baytar olduğunu belirtti.

Trabzonspor takım kaptanlığı görevini Egemen’den alındığını belirten Şener, “Bundan sonra takım kaptanlığını Trabzonlu oyuncular Tolga Zengin veya Tayfun Cora ikilisinden birine vereceğiz. Bazı futbolculara da ağır para cezası vereceğiz” dedi.

PAZAR’DA BİLGİSAYARCI SOYULDU

Posted: 22 Nov 2009 04:14 PM PST

25359Rize'nin Pazar ilçesinde gece saat 02,30 sıralarında bilgisayar satışı yapılan bir işyerine kapıyı levyelerle açıp giren 2 hırsız, 6 adet dizüstü bilgisayar çaldı. Güvenlik kameraları ise hırsızlık anını dakika dakika kaydetti.

Kamera görüntülerinden, 2 kişi oldukları gözlenen hırsızların, daha önce yine Pazar ilçesinde başka bir bilgisayar satış yerini soyanlarla eşkâllerinin uyduğu belirtildi.

Bilgisayarcı

Bilgisayarcı

Pazar Vergi Dairesi altındaki bilgisayar satış yerinde, önce arka bölümünün camını kırarak alarm sisteminin telefon uyarı mekanizmasını bozan hırsızlar, daha sonra ön kapıyı açarak işyerine girdiler.

25361
6 adet dizüstü bilgisayarı alıp kayıplara karışan hırsızların eylemi ise sabah saat 06.00 sıralarında devriye gezen polisler tarafından fark edildi.

25362
Aynı işyerinin 6 ay önce yine gece saatlerinde soyulduğu ve 5 adet dizüstü bilgisayarın çalındığı belirtilirken, hırsızların bugüne kadar henüz yakalanamadığı kaydedildi.

Çaykur Rizespor Karabük’e gitti

Posted: 22 Nov 2009 04:04 PM PST

Ç.Rizespor Karabükspor maçı

Ç.Rizespor Karabükspor maçı

Ç.Rizespor Karabükspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-mavililer bugün Uçak ile Trabzon'dan önce Başkente oradan da karayolu ile Karabük'e gidecek.

Zorlu maç için geri sayımın başladığı Rizespor'da futbolcular maçın önemini değerlendirdiler. Maçla ilgili konuşan takım kaptanı Hasan Yiğit, "Çok zor bir maç olacak. Karşılaşmanın önemi iki ekip açısından da çok büyüktür. Stres ve heyecan olacak. Mutlaka 3 puan alıp düzlüğe çıkmamız lazım. Kazanmak zorunda olduğumuz bir mücadele. 90 dakika boyunca stres yaşarız ancak sonunda umarım biz güleriz. Bana göre lig'in final maçlarından biri olacak" ifadelerini kullandı.

'Çok Zor Maç Olacak'
Takımın başarılı isimlerinden biri olan Ulaş Ortakaya ilk yarının sonlarına doğru lig'in çok heyecanlı bir hal aldığını belirterek şunları söyledi "Ligin üstünde bulunan takımlar puan olarak birbirine yakınlar. Uzun lig maratonunda neyin ne olacağı belli değil. Karabükspor karşılaşması geleceğimizi belirlemede önemli bir mücadele olacak. Rakibimizin kendi sahasında başarılı sonuçlar alan bir takım olduğunu biliyoruz. Adeta dönüm maçımız." Son haftalarda şansızlıklar yaşadıklarını belirten Murat Ocak, "Ancak herkesten büyük destek görüyoruz. Karabükspor mücadelesi çok kritik bir mücadele. Sahaya sadece galibiyet için çıkacağız".

'Bir Seri Yakalamalıyız'
Ligdeki hedeflerine ilerleme açısından ilk yarıda kalan 5 maçta çok önemli sınavlardan geçeceklerini belirten bir başka önemli futbolcu Engin ise, "Lig'e verilen ara eksiklerimizi giderip kendimizi toparlamamız için iyi bir fırsat oldu. Ben aranın en fazla Rizespor'a yarayacağını düşünüyorum. Karabükspor maçına çok iyi hazırlandık. Ben ilk yarıda kalan 5 maçtan anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. Ligde üst üste kritik maçlar oynayacaklarına dikkat çeken Evren, "Artık içeride ve dışarıda puan kaybetme lüksümüz yok. Kredimizi doldurduk. Karabükspor'u yenip yeni bir seriye başlamak istiyoruz" yorumunu yaptı.

'Asla Pes Etmeyeceğiz'
Takım halinde inandıkları zaman neler yapabileceklerini daha önce oynadıkları büyük maçlarda gösterdiklerinin altını çizen bir başka futbolcu Mithat ise, "Adanaspor maçında 3 kez mağlup duruma düşmemize rağmen galip geldik. Konyaspor maçını da geriye düşmemize rağmen kazandık. Bu da bizim pes etmeyen yapımızı gösteriyor. Yarın oynayacağımız Karabükspor ile oynayacağımız maçında çük büyük bir mücadeleye sahne olacağını biliyoruz. Karşılaşma her iki takım açısından da bir final havasında geçecektir. İki taraftar kazanmak isteyecek ama umarım gülen taraf biz oluruz. Bu önemli sınavdan galip gelerek düzlüğe çıkacağımıza inanıyorum" dedi. (günebakış)

Ovit’te çığ düşmesi sonucu mahsur kalan 8 kişiyi ziyaret

Posted: 22 Nov 2009 03:54 PM PST

Bakanlar'dan Hastanede Ziyaret

Bakanlar'dan Hastanede Ziyaret

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım İle Bayındırlık Ve İskan Bakanı Mustafa Demir; Çığ Düşmesi Sonucu Mahsur Kalan 8 Kişiyi Tedavi Gördükleri Hastanede Ziyaret Etti….
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile birlikte; Ovit’te çığ düşmesi sonucu mahsur kalan 8 kişiyi tedavi gördükleri İkizdere Hakkı-Emine Ekşi Sağlık Merkezi’nde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yaklaşık 3 gün sonra kurtarılan çoğunluğunu Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu 18 yolcuyu tedavi gördükleri İkizdere Hakkı-Emine Ekşi Sağlık Merkezi’nde ziyaret eden Bakanlar Yıldırım ve Demir, yaralılarla tek tek görüştü.

Hasan Arslan ile görüşen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, sürücü Korkmaz’ı önce tebrik sonra de ikaz etti.

Yolculara verdiği moral ve özgüvenden dolayı Hasan Korkmaz’ı tebrik eden Bakan Yıldırım, “Bu yolun böyle olabileceğini bildiğiniz halde buradan gitmeniz son derece yanlış. Hayat insana ikinci kez şans vermeyebilir. Bu sefer şanslıydınız” diyerek sürücüyü ikaz etti.

BÜTÜN EKİPLERİ KUTLUYORUM

Hastanede tedavi gören yolcuları ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Yıldırım, “Vatandaşlarımız kaybolmalarının ardından yoğun bir şekilde çalışmalara başladık. Erzurum Valimiz, Rize Valimiz koordineli bir şekilde çalışmaları sürdürdüler. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olayın hemen ardından çalışmaları bizzat takip etti kurtarma çalışmalarına katılan bütün ekiplerimizi kutluyorum. Hepsi yoğun gayret gösterdiler. Bütün yolcuları sağlıklı olarak evlerine kavuşturduğumuz için son derece mutluyuz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder