24 Ağustos 2011 Çarşamba

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon


Hüseyin Kalpar Gerekenleri Açıkladı

Posted: 24 Aug 2011 05:11 AM PDT

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’da teknik direktör Hüseyin Kalpar, koşan, mücadele eden, arzulu, istekli ve sürekli golü düşünen bir takım oluşturmak için çalıştıklarını söyledi.
Kalpar, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, takım olarak geçmiş yıllara göre gençleştiklerini belirterek, ”Takımın yaş ortalamasında düşüş var. Bazı çevrelere göre bu olumlu veya olumsuz değerlendirilebilir. Ben gençleştirmeye çok olumlu bakıyorum. Önemli olan bu futbolcuların arzulu istekli olmaları. Çok yetenekli olupda teknik kapasitesi yüksek oyuncular az çalıştığı için ismini bilmediğimiz oyuncular arzuları ile bunların önüne geçebilir. Arzulu istekli genç oyuncuları daha çok seviyorum. Bu tür oyuncularla daha rahat kazanacağımıza inanıyorum” dedi.

Takımdan da oyunculardan da çok memnun olduğunu ifade eden Kalpar, ”Yönetim ile birlikte genç ve arzulu bir kadro oluşturmaya çalıştık. Uzun lig maratonunda takımın arzu edilen yerde olması için gerçekler var. Koşan mücadele eden arzulu istekli ve sürekli golü düşünen bir takım oluşturmak için çalışıyoruz. Oyuncularımız buna yatkın. Sürekli gol atan ve önde olan takım olmak için çabalıyoruz. Çok gol atıp az gol yiyen bir ekip olmak zorundayız. Sürekli pozitif düşüncelerle lig başına kadar hazır olma gayretindeyiz” diye konuştu.

Takımda iki oyuncu katılması için yönetime görüş bildirdiğini kaydeden Kalpar, şöyle devam etti:
”Defansa transfer için yönetimle fikir birliği içerisindeyiz. Bu Çaykur Rizespor’un menfaatleri ve hedefleri için yüzde yüz gerekli. Ancak ora sahaya bir oyuncu transferi için yönetime görüş bildirdim. Ancak yönetimin tasarrufunda olduğumu ilettim. Bu olmazsa olmaz değil. Ancak defans oyuncusu için görüştüğümüz ve raporlarını incelediğimiz iki üç isim var. Kısa sürede halletmeye çalışıyoruz.”

Öte yandan Çaykur Rizespor’un 04 Eylül tarihinde Yeni Rize Şehir Stadında Trabzonspor ile yapacağı hazırlık maçı ile sezon açılışını gerçekleştireceği kaydedildi.

Hüseyin Cimşir Rizespor da

Posted: 24 Aug 2011 05:09 AM PDT

Çaykur Rizespor'da transferde yeniden hareketlilik yaşamaya başladı.
Bugüne kadar 13 futbolcuyu renklerine bağlayan Yeşil-Mavililer, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Kadrosunu genç ve deneyimli futbolcularla güçlendiren Rizespor en sıcak haftaya girdi. Pazarspor ile oynanan hazırlık maçından sonra başkan Metin Kalkavan ve yöneticilerle bir görüşme yapan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, 2 futbolcu transferi talip edip bunların bir ön önce resmiyete dökülmesini talep etmişti.

Bu doğrultuda temaslara hız veren Yeşil-Mavililer, Süper Lig'de mücadele ettiği yıllarda forma giyen eski oyuncusu Serhat Akyüz'ü yeniden renklerine bağlamak için harekete geçti. Rizespor'un orta sahaya almak istediği isimlerin başında ise Hüseyin Cimşir geliyor. Yeşil-Mavililer, Trabzonspor'un eski oyuncularından olan ve son 2 sezon Bursaspor'da görev yaptıktan sonra ayrılan ve bonservisi elinde olan Hüseyin'in işini bitirmek için harekete geçti. Bu oyuncu için yönetici Ömer Ofluoğlu'nun görevlendirildi.

Ç.Rizespor Hüseyin Çimşir'i renklerine bağlamak için görüşmelere başlarken tecrübeli oyuncunun transfer edilmek istenmesi taraftarlar arasında da heyecan yarattı. Hüseyin'in alınması halinde orta sahadaki eksiklik giderileceği gibi büyük katkı sağlayacağı ayrıca takıma ağabeylikte yapacağından transferin gerçekleşmesi isteniyor. Yeşil-Mavili yönetimin Hüseyin içinde çalışmalarının biran önce sonuçlandırılması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder