18 Ağustos 2011 Perşembe

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon


Kuzey ırak Kandilli’de 2. hava harekatı

Posted: 18 Aug 2011 04:25 PM PDT

Savaş uçakları bir kez daha sınıra yöneldi.
Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü’nden saat 20.05, 21.00 ve 21.30′da savaş uçakları havalandı. Uçakların Irak sınırına doğru gittiği gözlendi.

KANDİL’E BOMBA YAĞIYOR

Dün geceki hava harekatının ardından bu gece de 16 savaş uçağı PKK’ya hava operasyonu düzenliyor.

Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Ana Jet Üssü’nden 21.40 sularında havalanan uçakların Kandil’deki PKK kamplarını bombaladığı belirtiliyor.

Savaş uçaklarının Kuzey Irak’taki hedefleri bombaladığı bilgisi terör örgütüne yakın internet sitelerinde de yer aldı.

Şehit sanılan Asker: Ana ben yaşıyorum dedi

Posted: 18 Aug 2011 10:25 AM PDT

Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğe mayınlı ve roketatarlı saldırıdan kıl payı yara almadan kurtulan, ancak karışıklık nedeniyle adı şehitler arasında geçen Uzman Çavuş Sadettin Arslan, Kayseri’deki annesini arayıp “Anne ben yaşıyorum, merak etme” dedi.

Şehit sanılan Asker

Şehit sanılan Asker


Aralarında binbaşının da bulunduğu 8 asker ile 1 korucunun şehit olduğu 14 askerin yaralandığı hain saldırıda, ilk anda karışıklık nedeniyle, aynı operasyonda görev alan Uzman Çavuş Sadettin Arslan’ın adı da şehitler arasında geçti.

Kayseri’nin Yıldızevler Mahallesi’nde oturan ailesi, nişanlı olan oğullarının adı da şehitler arasında geçince büyük üzüntü yaşadı.

Ancak, askeri yetkililer tüm şehit ailelerine acı haberi iletip Arslan Ailesi’nin evine gitmeyince Uzman Çavuş Sadettin Arslan’ın yaşadığı ortaya çıktı.

Saldırıya uğrayan birlikte görev alan ve 15 saniye farkla ölümden döndüğünü söyleyen Uzman Çavuş Sadettin Arslan, bugün fırsat bulup annesi Cennet Arslan’ı telefonla aradı ve “Anne ben şehit olmadım, yaşıyorum. Saldırıda oradaydım ama benim burnum bile kanamadı, merak etme” dedi.

Anne Cennet Arslan, oğlu Uzman Çavuş Sadettin Arslan’ın sesini duyunca yaşadığına inandığını söyledi.

Oğlunun hayatta olduğuna sevindiğini belirten Cennet Arslan, ancak onun silah arkadaşlarının şehit olmasına çok üzüldüğünü, anaların yüreğini yanmaması için artık terörün bitirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi.

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu Fabrikaları denetliyor

Posted: 18 Aug 2011 09:10 AM PDT

Yaş çayda 2. Sürgünün sonlarına yaklaşılırken Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu fabrikalarda yaptığı gece denetimlerine devam ediyor.
Fabrikalara yaptığı habersiz ziyaretlerle fabrikaların çalışmalarını ve çalışanları denetleyen Genel Müdür Sütlüoğlu işletmelerin 1. Sürgünde olduğu gibi 2. Sürgünde de tam kapasite çalıştığını belirtti.

Sütlüoğlu Fabrikaları denetliyor

Sütlüoğlu Fabrikaları denetliyor


Genel Müdür Sütlüoğlu; " 1. Sürgünde yaşanan olağan üstü şartların getirdiği sıkıntıların 2. Sürgünde ürünün kademeli olgunlaşması neticesinde yaşanmadı ve dolayısıyla fabrikalarımızda normal kapasitelerinde çalışmalarını sürdürdü. Ben ve Genel Müdür Yardımcısı arkadaşlarım idari işlerimizin yanı sıra gece gündüz bakmaksızın saat farkı gözetmeden fabrikalarımızı ziyaret edip çalışmaları ve çalışan arkadaşlarımızı yerinde görüyoruz. Her zaman daha iyi nasıl oluruz onun çalışmalarını yapıyoruz. " dedi

Genel Müdür Sütlüoğlu daha sonra sahur vaktinde ziyaret ettiği Selimiye Çay Fabrikasında işçilerle birlikte sahur yemeği yedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder