26 Ocak 2010 Salı

İnsan Kaynakları Yöneticiliği Gelişim Programı CRM:00078084

KalDer BURSA ŞUBESİ

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİCİLİĞİ

GELİŞİM PROGRAMI

BAŞLANGIÇ TARİHİ: 05 ŞUBAT 2010

PROGRAMIN AMACI

İnsan kaynakları yöneticiliği gelişim programının amacı, katılımcılara insan kaynakları yönetiminin temel fonksiyon, kavram ve uygulamalarını aktarmaktır. Program insan kaynakları yöneticilerinin, yönetici adaylarının, insan kaynakları uzman ve çalışanlarının yönetimdeki etkinliklerini geliştirmeyi ve bu alanda asgari düzeyde bir donanıma sahip olmasını hedeflemektedir. Program aynı zamanda insan kaynakları yönetimin kurumsal ölçekte dizaynı için gerekli işlemleri ve adımları aşamalı ve uygulamalı bir perspektifte öğrenebilme olanağı yaratmaktadır.

PROGRAMIN HEDEFİ

İnsan kaynakları yöneticiliği gelişim programı son gelişmelerin ışığı altında ağırlıklı olarak uygulamalı bir şekilde yapılandırılmıştır. Örnek olaylar ve uygulamalarla katılımcılar, ilgili insan kaynakları yönetimi fonksiyonu kavrayabilme, analiz edebilme, insan kaynakları fonksiyonlarını kendi şirketlerinde uygulayabilme becerisi kazanacaklardır.

PROGRAM İÇERİĞİ

Detaylı bilgi için tıklayınız.

YÖNTEM

Anlatım, Uygulamadan örnekler ve grup çalışmaları

KATILIMCI PROFİLİ

Program, insan kaynakları alanındaki temel becerileri edinmek ve mevcut donanımını geliştirmek isteyen insan kaynakları çalışanları ile her düzeydeki yönetici ve adayları için tasarlanmıştır.

PROGRAM SÜRESİ

5 Gün

PROGRAM TARİHLERİ

05,06,18,19,27 Şubat 2010

EĞİTMEN

Prof. Dr. Tekin AKGEYİK

Serdar ATMACA

ÜCRET

KalDer Üyelerine : 1.000 TL +%18 KDV

KalDer Üyesi olmayanlara : 1.250 TL +%18 KDV

YER

Holiday Inn Otel

Saat :09.30 – 17.00

DETAYLI BİLGİ İÇİN

(0224) 241 60 10 nolu telefondan veya gulesers@kalder.org adresinden irtibata geçebilirsiniz.

Merkez(İstanbul),Bursa Şube, Ankara Şube, İzmir Şubelerinin 2010 1. Yarı Genel Katılıma Açık eğitim programlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder