29 Mart 2022 Salı

KalDer Ankara /İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Sahiplerini Buldu  ! / Haftalık Bülten

İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Sahiplerini Buldu !
Bu yıl ilk kez 22. Kamu Kalite Sempozyumu'ndan hemen sonra gerçekleştirilen İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri, Türkiye Belediyeler Birliği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ödül töreni ile sahiplerini buldu. Ödül alan ekiplerin detaylarına ulaşmak için butona tıklayınız.
Ödül Ekipleri İçin Tıklayınız.
Yönetim Kalitesi Geliştirme Programı​​​​​​​
KalDer'in konusunda uzman sektör deneyimli eğitmenlerinin anlatımlarıyla tamamı online gerçekleşecek program, deneyim paylaşımları ve proje sunumlarıyla desteklenmektedir.
Kayıt ve daha fazla bilgi için kalderegitim@kalder.org adresi ile iletişime geçebilrisiniz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
Üyelik ve İletişim Komitesi Yeni Gönüllülerini Arıyor
2018 yılından bu yana KalDer Ankara Şubesi bünyesinde gönüllü çalışmalarına devam eden komiteye yeni gönüllüler arıyoruz.
​​​​​​​Siz de gönüllü faaliyetlerde bulunmak, KalDer Ankara'yı ileriye taşımak ve bunun parçası olmak istiyorsanız gamze.babayigit@kalder.org mail adresi üzerinden bizimle irtibata geçin.
GençKal Mentör-Menti Proje Raporu Yayında!
KalDer Ankara yönetimi ve üyeleri olarak geleceğin liderleri olarak gördüğümüz GençKal üyelerinin gelişimine yatırım yapmak ve kariyerlerine yön verirken profesyonel destek almalarını sağlamak amacıyla ilk kez Mentör - Menti Projesi gerçekleştirmiştik. Proje raporu ile gerçekleştirdiğimiz projenin çıktılarına, mentör ve mentilerin düşüncelerine ve proje detaylarına ulaşabilirsiniz.
RAPORA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ
GençKal Eğitimleri
Devam Ediyor !
GençKal eğitimleri tüm hızıyla devam ediyor. Aybars Gülensoy'un eğitmenliğinde Yalın Üretim Deneyimsel Eğitimi gerçekleştirilecektir. 
Aynı zamanda 31 Mart - 1 Nisan tarihlerinde ODTÜ Kariyer Fuarı'nda GençKal standımızla bulunacağız. 
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder