1 Mart 2022 Salı

KalDer Ankara / İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Finalistleri Belli oldu ! / Haftalık Bülten

İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Finalistleri Belli oldu ! 
KalDer Ankara, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği bir Tanıma Programını bu yıl ilk kez hayata geçiriyor. Kamu Kalite Sempozyumu sonrası gerçekleşecek olan İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri'nde finalist ekipler belli oldu.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
Uluslarası İş Kültürü Webinarı
KalDer üyelerine özel olarak 9 Mart 2022, saat 10:00'da OAİB Genel Sekreteri Özkan AYDIN ile "Uluslararası İş Kültürü Webinarı" gerçekleştirilecektir.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
25. Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvuruları Devam Ediyor
Kurumlarda ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı düzenlenmekte, Kalite Çemberleri ve Kaizen konusunda ödül verilmektedir. 

Son başvuru tarihi : 18 Mart 2022
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
GençKal Faaliyetlerimiz Devam Ediyor !
GençKal faaliyetleri aktif bir şekilde devam ediyor. 1 Mart Salı günü TED Üniversitesi Kariyer Günleri'nde GençKal standı açıyoruz.
3 Mart Perşembe günü Yönetim Kurulu Üyemiz Can CANSU, Bilkent Üniversitesi Kalite Kulübü aracılığıyla "Quality in Business life " eğitimi verecek. 
4 Mart Cuma günü KalDer Ankara Şubesi Genel Sekreteri Senem Güner, GençKallılara "Sürdürülebilirlik" eğtiimi verecek. Dolu dolu geçecek olan bir hafta bizleri bekliyor.
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder