8 Mart 2022 Salı

KalDer Ankara / 22. Kamu Kalite Sempozyumu Konuşmacıları Belli Oldu ! / Haftalık Bülten

Ödüllü Yazar Prof.Dr.Şevket Pamuk'u, 22.Kamu Kalite Sempozyumu'nda Ağırlayacağız !
Boğaziçi Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü ve Ekonomi Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Şevket Pamuk'un Osmanlı ekonomisi üzerine yazdığı ilk kitap olan Osmanlı Ekonomisinde Bağımlılık ve Büyüme, 1820-1913 (1984) İngiltere'de de yayımlandı. Osmanlı İmparatorluğu'nda Paranın Tarihi (1999) başlıklı kitabı Türkiye'de, ABD'de ve İngiltere'de ödüller kazandı. Osmanlı İmparatorluğu'nda Ücretler, 1489-1914 başlıklı çalışma ABD İktisat Tarihçileri Derneği'nin 2002 yılı En İyi Makale Ödülü'ne layık görüldü. Sayın Pamuk, "Dünyada ve Türkiye'de Sanayileşmeye Daha Kaliteli Devlet Desteği" özel konuşmasıyla 24 Mart'ta bizlerle olacak.
Sempozyuma kayıt olmak için tıklayınız.
Uluslarası İş Kültürü Webinarı
KalDer üyelerine özel olarak 9 Mart 2022, saat 10:00'da OAİB Genel Sekreteri Özkan AYDIN ile "Uluslararası İş Kültürü Webinarı" gerçekleştirilecektir.
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
GençKal Eğitimleri Devam Ediyor !
GençKal eğitimleri aktif bir şekilde devam ediyor. 
18 Mart Cuma günü Yönetim Kurulu Üyemiz Can CANSU, İş Hayatına Giriş 101 Eğitimi ile GençKallılarla buluşacak.
25 Mart Cuma günü KalDer Ankara Şubesi Genel Sekreteri Senem Güner, GençKallılara "Sürdürülebilirlik" eğtiimi verecek. Dolu dolu geçecek olan bir ay bizleri bekliyor.
25. Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvuruları Devam Ediyor
Kurumlarda ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı düzenlenmekte, Kalite Çemberleri ve Kaizen konusunda ödül verilmektedir. 

Son başvuru tarihi : 18 Mart 2022
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder