23 Şubat 2021 Salı

KalDer Ankara / 2021 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvuruları Devam Ediyor / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
2021 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvuruları Devam Ediyor
Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri kurum ve kuruluşlarda, problem çözme tekniklerinin kullanıldığı kuruma değer katan ekip çalışmalarının örnek teşkil etmesini sağlamak ve çalışanların kalite gelişimine katkılarını ödüllendirmek amacıyla 2008 yılında KalDer Ankara Şubesi tarafından oluşturulmuştur. Ödül Bilgilendirme Kitapçığına ve Ödül Başvuru Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
2021 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Değerlendiricilik Başvuruları Devam Ediyor
2021 Kalite Çemberi ve Kaizen ödüllerinde değerlendirici olamak için son tarih 26 Şubat 2021. Daha fazla bilgi almak ve değerlendiricilik başvuru formunu indirmek için lütfen tıklayınız.
 
21. Kamu Kalite Sempozyumu Kayıtları Başladı
13-14-15 Nisan tarihlerinde TOBB işbirliği ile Zoom platformu üzerinden online olarak düzenlenecek Kamu Kalite Sempozyumu'nun ana teması "Geleceği Şekillendirmek". Detaylı programı incelemek ve ücretsiz gerçekleştirilecek etkinliğe kayıt oluşturmak için tıklayınız.
 
Gelişen Türkiye Ödülleri
Üyemiz Kemal Çıyrak, KdedeC Danışmanlık ve Eğitim Şirketi olarak De-Ba Medya tarafından "Yılın En Başarılı Danışmanlık Şirketi" seçildi. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. 
 
Üye Kurumlarımız Viko By Panasonic ve Eltemtek Arasında Kıyaslama Ziyareti Gerçekleştirdik
Türkiye'nin önde gelen mühendislik, proje yönetimi ve danışmanlık şirketlerinden biri olmayı başaran üye kurumumuz Eltemtek ile bina otomasyonu ve enerji yönetimi ile yenilikçi ürün ve insan odaklı yaşam çözümleri tasarlayan diğer üyemiz Viko By Panasonic arasında çevrimiçi olarak kıyaslama ziyaretimizi gerçekleştirdik. Yazının devamı için tıklayınız.
 
Şubat Ayı Çalıştay Programı
Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören çalıştaylarımızı kaçıranlar için tüm yıl boyunca tekrar planlıyoruz. Çalıştaylarımızı planlamaya şubat ayı ile birlikte başladık. Çalıştaya kayıt için linkten formu doldurabilir https://forms.gle/jCKoGkdykTJRzFdu8, ayrıntılı bilgi için www.kalderankara.org web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 
 
Sürekli İyileştirme Sohbetleri - 2 "Yünsa" Webinarımız Youtube Sayfamızda Yayınlandı
Sürekli İyileştirme Sohbetleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz Deneyim Paylaşım webinarlarımızın ikincisini, uzun yıllardır ödül sürecine katılan ve birçok ödül kazanan Yünsa Yünlü San. ve Tic. A.Ş. ile gerçekleştirdik. Yünsa Operasyon Direktörü Sayın Engin SARIBÜYÜK, sürekli iyileştirme yolculuğunu ve deneyimlerini webinarımızda paylaştı. Videoyu izlemek için tıklayınız.
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder