29 Kasım 2022 Salı

KalDer Ankara Gönüllüsü Olmak İster Misiniz?  / Haftalık Bülten

KalDer Ankara Gönüllüsü Olmak İster Misiniz?
Bilgi ve deneyimlerinizi kalite bilincinin geliştirilmesi için kullanmak ister misiniz? Sürdürülebilir rekabetin gelişimine hizmet etmek için çalışan KalDer'in misyonuna gelin beraber katkı sağlayalım!
Eğer siz de KalDer gönüllüsü olmak isterseniz 'Gönüllü Başvuru Formunu' doldurabilirsiniz.
Gönüllü Başvuru Formu İçin Tıklayınız
Dünya Kalite Ayı Kapsamında: Performansımı Yönetiyorum Semineri
Dünya Kalite Ayı kapsamında gerçekleştirdiğimiz ücretsiz etkinliklerimizden biri 30 Kasım saat 10.00'da yüzyüze olarak Kule Evo Toplantı Salonunda Canan Ataç eğitmenliğinde gerçekleştirilecek olan Performansımı Yönetiyorum Semineri'ni kaçırmamanızı öneririz! 
Kayıt için Tıklayınız
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Sunum ve Videoları Yayında!
26 Ekim 2022 tarihinde 500 kişiyi aşkın katılımcı sayımızla gerçekleştirdiğimiz 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda sunum yapan ekiplerin sunumları ve videoları yayında! Sunum ve videolara ulaşmak için butona tıklayabilirsiniz.
Sunum ve Video İçin Tıklayınız

Üyemiz Aygersan A.Ş. Üstün Performansta 4 Yıldız Belgesine Layık Görüldü!
22-23 Kasım'da "Riskin Ötesi: Bilim, Sektör ve Toplumda Adalet." temasıyla Kocaeli Kongre Sarayı'nda gerçekleşen 31. Kalite Kongresi, 2022 Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni ile sona erdi. İş, bilim, akademi ve medya dünyasından katılımcıların takip ettiği kongre, KalDer'in 30 yıldan bu yana EFQM Modeli'ni uygulayan kuruluşlara verdiği Türkiye Mükemmellik Ödülleri sonuçlarının açıklaması ile heyecanlı anlara sahne oldu. Türkiye Mükemmellik Ödül Jürisi tarafından Ödüle başvuran 14 kuruluş arasından yapılan değerlendirme ile açıklanan sonuçlara göre ödül alan kurum ve kuruluşlar arasında KalDer Ankara üyesi Aygersan A.Ş.'de yerini aldı. Üye kurumumuzu tebrik eder, kalite yolculuğunda başarılarının devamını dileriz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
GençKal Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor!
GençKal Ankara, 3 Aralık Cumartesi günü Nazlı Özder eğitmenliğinde gerçekleşecek olan Dream. Plan. Act programında bir araya gelecek. Hayal kurmak ve adım adım hedefe ilerlemek üzerine bilgilenecekler. 
GençKal Hakkında Bilgi İçin Tıklayınız
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder