15 Kasım 2022 Salı

KalDer Ankara / Dünya Kalite Ayı Etkinliklerimizi Kaçırmayın ! / Haftalık Bülten

31. Kalite Kongresi 22-23 Kasım'da Kocaeli Kongre Merkezi'nde !

Günümüzde yaşam şeklimiz ve iş anlayışımız değişimin de ötesinde hızlı bir dönüşüm içindedir. Küresel hedefler çevresel, sosyal ve ekonomik alandaki başarı kriterlerimizi de değiştirmiştir. Diğer yandan karşı karşıya olduğumu ciddi riskleri de çözmek zorundayız. Alanında uzman birçok konuşmacının karşı karşıya olduğumuz riskleri ve çözümlerini ele alacağı iki gün sürecek kongremizde yerinizi ayırtmayı unutmayın! 22-23 Kasım Tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşecek kongreyle ilgili detaylı bilgi almak ve erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için kongre@kalder.org adresinden ve 0216 518 42 84 no'lu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Dünya Kalite Ayı Kapsamında: T.C. Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi İletişim Güvenliği Rehberi ve Denetim Süreci Semineri
Dünya Kalite Ayı kapsamında gerçekleştirdiğimiz ücretsiz etkinliklerimizden biri 17 Kasım saat 10.00'da online olarak Nagehan Bodur eğitmenliğinde gerçekleştirilecek olan T.C. Dijital Dönüşüm Ofisi Bilgi İletişim Güvenliği Rehberi ve Denetim Süreci Semineri'ni kaçırmamanızı öneririz! 
Kayıt için Tıklayınız
GençKal ASAŞ Ambalaj'a Teknik Gezi Gerçekleştirdi!
GençKal Ankara, ASAŞ Ambalaj Genel Müdürü ve aynı zamanda KalDer Ankara Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Terzioğlu ile lider buluşması gerçekleştirdi. Sonrasında fabrika turu ile teknik geziyi sonlandırdılar.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje ödülleri Ödül Başvuruları Devam Ediyor!
KalDer, ülkemizin tüm sektör ve kuruluşlarında mükemmellik kültürünün yaygınlaştırılması misyonu çerçevesinde, yerel ve ulusal düzeyde, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri'ni ortaya koymuştur.
Ödül başvurusu için son tarih: 18 Kasım 2022
2023 yılı ödül başvuru formuna aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Başvuru Formu İçin Tıklayınız
GençKal Üyemizin "Öğrencim Olur Musun?" Projesi
TOG vakfı çatısı altında Eğitimde Fırsat Eşitliği için "Öğrencim Olur Musun?" ismiyle 7 Nisan 2021 de, farklı şehir ve üniversiteli gençler ile başlatılan ve geliştirilen bir sosyal sorumluluk projesidir. Öğrencim Olur Musun? Akademi; dezavantajlı bölgelerde yaşayan, ebeveyn eğitim farkındalığı yeterli olmayan ve devlet okullarında çalışan öğretmenlerin gözlemlediği ilkokul ve ortaokul öğrencilerine ulaşarak hibrit eğitim modeliyle ek dersler vermesi ve kütüphane projeleri ile tanınır.  Bu sayıları çoğalmak için aşağıdaki bağlantıdan maddi ya da okuma kitabı bağışı yaparak üniversiteli gençlerin eğitimde fırsat eşitliği mücadelesine destek olabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder