20 Eylül 2022 Salı

KalDer Ankara / 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Kayıtları Devam Ediyor! / Haftalık Bülten

25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Yaklaşıyor!
26 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda geç olmadan siz de yerinizi alın.
Siz de dolu dolu geçecek bu konferansı kaçırmamak ve toplu kayıt fırsatlarını incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt Formu için Tıklayınız
Çalıştayları Kaçırmayın !
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı kapsamında, 25 Ekim'de  online olarak gerçekleştireceğimiz çalıştaylarımızı incelemiş miydiniz? Son derece verimli geçecek çalıştayları kaçırmamanızı öneririz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda Stand Alanında Yer almak İster Misiniz?
25 yıldır gerçekleştirdiğimiz Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'na 350-400 kişilik katılımcı oranımızla bu yıl da 26 Ekim 2022'de yüz yüze gerçekleştireceğiz. Siz de stand alanında yer almak ister misiniz?
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
KalDer Ankara, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Gönüllü Değerlendiricilerini Arıyor!
KalDer Ankara, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği bir Tanıma Programını hayata geçirerek, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri ödül programını oluşturmuştur.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödüllerinde gönüllü değerlendirici olabilirsiniz.
📌Ayrıntılı bilgi için www.kalderankara.org web sitemizi ziyaret edebilir veya begum.cetintarakci@kalder.org mail adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje ödülleri Ödül Başvuruları Başladı !
KalDer, ülkemizin tüm sektör ve kuruluşlarında mükemmellik kültürünün yaygınlaştırılması misyonu çerçevesinde, yerel ve ulusal düzeyde, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri'ni ortaya koymuştur.
Ödül başvurusu için son tarih: 18 Kasım 2022
2023 yılı ödül başvuru formuna aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Başvuru Formu İçin Tıklayınız
Leonardo Türkiye'ye 20. Yıl Üyelik Plaketi Takdim Ettik

Leonardo Türkiye Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.'ye 20. Yıl üyelik plaketini Genel Müdür Sinan Şenol'a takdim ettik.
Değerli üyemiz Leonarda Türkiye Havacılık Savunma ve Güvenlik Sistemleri A.Ş.'ye misafirperverlikleri için teşekkür eder, kıymetli işbirliğimizin uzun yıllar sürmesini dileriz.
Yeni Makale: "Bütçesi Olmayan Şirketler Pusulasız ve Göstergesiz Gemi Gibidir" 
Değerli üyemiz Nazmi Karyağdı'nın kaleme aldığı "Bütçesi Olmayan Şirketler Pusulasız ve Göstergesiz Gemi Gibidir" makalesi web sitemizde yayında! Nazmi Karyağdı'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Makaleye Ulaşmak İçin Tıklayınız
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder