13 Eylül 2022 Salı

KalDer Ankara / 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Yaklaşıyor! / Haftalık Bülten

25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Yaklaşıyor!
26 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda geç olmadan siz de yerinizi alın.
Siz de dolu dolu geçecek bu konferansı kaçırmamak ve toplu kayıt fırsatlarını incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt Formu için Tıklayınız
Çalıştayları Kaçırmayın !
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı kapsamında, 25 Ekim'de KalDer Eğitmeni Volkan Yörütken eğitmenliğinde online olarak "Ekip Olmak ve Zamanın Ortak Kullanımı Çalıştayı" gerçekleştireceğiz. Son derece verimli geçecek çalıştayları kaçırmamanızı öneririz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda Stand Alanında Yer almak İster Misiniz?
25 yıldır gerçekleştirdiğimiz Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'na 350-400 kişilik katılımcı oranımızla bu yıl da 26 Ekim 2022'de yüz yüze gerçekleştireceğiz. Siz de stand alanında yer almak ister misiniz?
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
SAVTEK 2022 – 10. Savunma Teknolojileri Kongresi'ndeyiz.
KalDer Ankara Şubesi Genel Sekreteri Senem Güner tarafın hazırlanan "EFQM Modeli'nin Toplam Faktör Verimliliğine Katkısı ve Savunma Sanayii'nde Uygulama Tavsiyeleri" konulu hakem değerlendirmesi sonucunda 14 Eylül tarihinde kongrede sunulmak ve kongre bildiri kitabında yayınlanmak üzere kabul edilmiştir.
31. Kalite Kongresi 22-23 Kasım'da !

Büyük Bir Heyecanla Beklediğimiz Yılın Kongresi Yaklaşıyor!
Riskin Ötesi: Bilim, Sektör ve Toplumda Adalet Ana Teması ile Gerçekleşecek Kongremizin Ana Konuşmacısı Belli Oldu! "Bilim ve Akılcılık ile Riskleri Görebilmek" konusundaki görüşlerini paylaşmak üzere Prof.Dr. Özgür Demirtaş bizlerle olacak.
•Yine dopdolu bir içerik ve alanında uzman birçok konuşmacıya ev sahipliği yapacak olan 31. Kalite Kongresi 22-23 Kasım tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşecek.

Kongreyle ilgili detaylı bilgi almak ve erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için kongre@kalder.org adresinden ve 0216 518 42 84 nolu telefondan bizlere ulaşabilirsiniz.
KalDer Ankara, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Gönüllü Değerlendiricilerini Arıyor!
KalDer Ankara, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği bir Tanıma Programını hayata geçirerek, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri ödül programını oluşturmuştur.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödüllerinde gönüllü değerlendirici olabilirsiniz.
📌Ayrıntılı bilgi için www.kalderankara.org web sitemizi ziyaret edebilir veya begum.cetintarakci@kalder.org mail adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder