6 Eylül 2022 Salı

KalDer Ankara / 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Programını İncelediniz Mi? / Haftalık Bülten

25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Programını İncelediniz Mi?
26 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı programını sizlerle paylaştık.
Siz de dolu dolu geçecek bu konferansı kaçırmamak ve toplu kayıt fırsatlarını incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt Formu için Tıklayınız
Çalıştayları Kaçırmayın !
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı kapsamında, 25 Ekim'de KalDer Eğitmeni Müjgan Kerman eğitmenliğinde online olarak "Sürekli İyileştirmede Çalışan Katılımının Sağlanması Çalıştayı" gerçekleştireceğiz. Son derece verimli geçecek çalıştayları kaçırmamanızı öneririz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda Stand Alanında Yer almak İster Misiniz?
25 yıldır gerçekleştirdiğimiz Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'na 350-400 kişilik katılımcı oranımızla bu yıl da 26 Ekim 2022'de yüz yüze gerçekleştireceğiz. Siz de stand alanında yer almak ister misiniz?
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
KalDer Eğitmeni Ayşe Atadan'ı Ziyaret Ettik
KalDer Ankara olara uzun yıllardır KalDer eğitmenlerimizden biri olan Ayşen Atadan'ı yerinde ziyaret ettik. Yapı Kurumsal Akademi olarak verdikleri hizmetlerden ve çalışma alanlarından bahsettiler. Birlikte iş ekosistemimize nasıl katkı sağlayabileceğimizi ve olası işbirliklerini konuşarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.
KalDer İzmir - Mükemmelliği Arayış Sempozyumu 
Uyumu, dengeyi ve mükemmelliği bulmak için, 2 yılın ardından KalDer İzmir Şubesi  tarafından fiziki olarak gerçekleşecek olan Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nda bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu yılın teması olan "Uyumun Bütünleşik Formülü" ile 5-6 Ekim tarihlerinde Kaya İzmir Thermal & Convention'da buluşmak üzere.
Bizi takip etmeye devam edin.

Detaylı bilgi için;
aylin.paksoylu@kalder.org
banu.sarican@kalder.org
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
GençKal Üyelerimiz İçin Söyleşi
GençKal üyelerimiz için Hidromek A.Ş. İnsan Kaynakları Direktörü Eliz Sahilloğlu eşliğinde "Yöneticiler Gençlerden Ne Bekliyor?" söyleşisi gerçekleştireceğiz. Tecrübelerinden faydalanarak merak ettiklerimizi soracağımız söyleşi için çok heyecanlıyız !
İletişim için: gamze.babayigit@kalder.org
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder