26 Nisan 2022 Salı

KalDer Ankara / 19. İnsan Kaynakları Kongresi Programını İncelediniz Mi? / Haftalık Bülten

19. İnsan Kaynakları Kongresi Yaklaşıyor !
19. İnsan Kaynakları Kongresi'ni bu yıl uzun bir aradan sonra "Ahenkli Bir Gelecek" temasıyla yüz yüze gerçekleştireceğiz! Çok özel konuşmacılarımızla birlikte gerçekleştireceğimiz bu kıymetli günün erken kayıt fırsatlarından yararlanmak için son gün 1 Mayıs. Siz de geç olmadan kongrede katılımcı olarak yerinizi alın!
Kongre Hakkında Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt İçin Tıklayınız

2022 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı
Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, 28 Nisan 2022 Perşembe günü 14:00-16:00 saatleri arasında Çubuklu Mahallesi, Vatan Cad. No:69, Beykoz, İstanbul adresli Beykoz Üniversitesi Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.
KalDer Mentor-Mentee Programı Başvuruları Başlıyor!
Üniversite 3. ve 4. Sınıfa giden GençKal üyelerine alanında Uzman KalDer gönüllü mentorleri rehberlik ediyor! Detaylı bilgi için www.kalder.org sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Son başvuru 28 Nisan 2022!
KalDer Ankara 17 Buluşmaları
EFQM Mükemmellik Modeli'nden EFQM Modeline dönüşümün ana hatları... Model'deki ana değişiklikler neler? Mega Trendler nedir ve işletmeleri nasıl etkiler? Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ile EFQM Modeli bağlantısı nedir? Yeni modele geçiş nasıl olmalı? KalDer üyelerine özel bu seminerde EFQM 2020 Modelini ve getirdiklerini birlikte irdeleyeceğiz.
Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin Tıklayınız
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder