22 Şubat 2022 Salı

KalDer Ankara / Kazananlar Konferansı'na Son 2 Gün ! / Haftalık Bülten

24 Şubat'ta Gerçekleşecek Kazananlar Konferansı'na Son 2 Gün Kaldı!
29. Türkiye Mükemmellik Ödülleri Töreni'nde ödüllerine kavuşup emeklerini taçlandıran kurumlarımız, Kazananlar Konferansı'nda sizlerle buluşacak; deneyimlerini, süreçlerde yaşadıklarını ve gelişimlerini anlatarak sorularınızı cevaplayacak.
 
Zoom ve Youtube ortak yayınıyla canlı gerçekleşecek etkinlikte yerinizi ayırtmak için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.
KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirdik
KalDer Ankara Şubesi Seçimli Olağan Genel Kurul toplantısını üye kurumumuz Özel Ankara Güven Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştik. 2021 yılı faaliyetleri, kar/zarar tabloları, bilanço ve Denetleme Kurulu Raporu, 2022 yılı tahmini bütçesi ve hedefleri okunarak oylandı. 2022-2024 yılları için yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerimizin seçimi gerçekleşti. Üyelerimizin dilek ve temennilerini de alarak genel kurulumuzu sonlandırdık. 
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
25. Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvuruları Başladı!
Kurumlarda ekip çalışmalarının yaygınlaşması ve iyi uygulama örneklerinin paylaşılarak birbirinden öğrenme fırsatı yaratılması amacıyla Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı düzenlenmekte, Kalite Çemberleri ve Kaizen konusunda ödül verilmektedir. 

Son başvuru tarihi : 18 Mart 2022
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
22. Kamu Kalite Sempozyumu Kayıtları Başladı!
23 - 24 Mart 2022 tarihlerinde 'Değişen Dünyada Kamu Yönetimi' temasıyla gerçekleştirilecek olan 22.Kamu Kalite Sempozyumu'na kayıtlar başladı. Değerli konuşmacılarımızdan oluşan program akışımızı incelemek, kayıt olmak ve sponsorluk dosyamıza ulaşmak için aşağıdaki butona tıklayınız. 
DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder