16 Ekim 2009 Cuma

=?iso-8859-9?Q?Y=FDll=FDk De=F0il, =93Anl=FDk=94 B=FCt=E7e?=

 
Yıllık Değil, "Anlık" Bütçe
Bütçe, içinde bulunduğumuz dönemde yönetilmesi en zor konulardan biri. Şirketler bütçelerini artık daha esnek ve daha dinamik planlıyor. Normal şartlarda, yılın son çeyreğinde, bir sonraki yılı kapsayacak şekilde hazırlanan yıllık bütçeler, hızla değişen ekonomik parametreler nedeniyle daha esnek ve kısa vadeli planlarla yola devam ediyor.
 
Sizin Hala 3G'niz Yok Mu?
3G deyince akla ilk gelen özellik olan görüntülü konuşma, aslında sistemin çok küçük bir bölümünü oluşturuyor. Uzmanlar, sunulacak servis ve uygulamalar zamanla çeşitlendikçe, konunun daha iyi anlaşılacağını söylüyor...
 
Yaratıcılıktan Kaçmayın, Üstüne Gidin!
Güventürk GÖRGÜLÜ
Son yıllarda pazarlama tartışmaları yaratıcılık ve yenilikçilik üzerine odaklanmışken, KOBİ'ler bu yaklaşıma hala uzak duruyor. Oysa günümüzün pazar koşullarında pazarlama yeteneğimizi artırmak için yaratıcılığımızı da artırmak zorundayız.
Perakende Sektörü Yatırımlarına Devam Ediyor
Tarımsal Danışmanlık İçin Müracaatlar Başladı
 
"Onlar İşi İyi Biliyor, Biz İse Büyütmeyi"
Erhan KAMIŞLI

Anadolu'da işinde başarılı olan çoğu şirket, kabuğuna çekilmiş, dışarı çıkmıyor, çıkacak enerjisi ve personeli yok. Biz gidip eksikleri tamamlıyoruz. Karşılıklı fayda ve değer yaratıyoruz.
 
E-Ticaret Danışmanı
Melik ÇELİKOĞULLARI
Siz de uzmanımıza danışmak için buraya tıklayın.
 
KobiFinans Dergisi
KobiFinans Dergisi'nin 24. sayısı yayınlandı. Bu sayının kapak dosyasında her biri kendi alanının uzman isimleriyle "Türkiye Ekonomisi'nin geleceği"ne geniş bir bakış açısından bakılıyor. Tüm detaylar "Dergimiz" sayfalarında...
 
Yarının Aile Şirketleri
Yazarın 8'inci kitabı, Türk KOBİ'lerinin büyük bölümünü oluşturan aile şirketlerinin gelecek kuşaklara uzanırken atacağı adımlar için bir rehber niteliğinde hazırlanmış. Kitapta "101 soru-yanıt" formatıyla, aile şirketlerinin alanına giren tüm yönetim konuları için çözümler sunuluyor.
İngiltere'den,Türk Şirketlerine Davet Var
Mersin'den, Rusya ve Ukrayna İçin Yeni Rota
  14-18 Ekim   BURTARIM, Bursa  
  20-25 Ekim   Otoshow, Konya  
  28-31 Ekim   24. IPACK, İstanbul  
  26 Ekim   Eylül Dönemi KDV Beyanı ve Ödenmesi  
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder