1 Aralık 2020 Salı

KalDer Ankara / PMI TR Proje Yönetim Zirvesi II / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
PMI TR Proje Yönetim Zirvesi II
KalDer Ankara Şube olarak destekleyen kuruluşlar arasında yer aldığımız PMI TR Proje Yönetimi Zirvesi II, 3 Aralık tarihinde, dijital olarak, "Projelerde Fikirden Değere Yolculuk" teması ile gerçekleşecek. PMI Türkiye, 9 Temmuz 2020 tarinde PMI'nın ilk dijital zirvesini düzenleyerek dünya çapında bir ilke imza atmıştır. Proje Yönetimi alanında dünya gündemini yakalayan temaları ile, zirvede farklı sektörlerden 750'yi aşkın profesyonel, alanının en iyi uzmanlarından uygulama örnekleri, kapsamlı araştırmalar ve yeni yaklaşımları dinleme fırsatı yakalamıştır. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.
 
KalDer Yayınlarında Yeni Yıl İndirimi Başladı
Kaizen, Krizden Çıkış ve Liderin Zihni kitaplarında yeni yıla özel %15 indirim. Çalışanlarınızın ve iş çevrenizin yeni yılını kutlamak için harika bir fırsat. Üstelik yeni yıla özel %15 indirimli fiyatlarla. Ayrıntılı bilgi için lütfen tıklayınız.
 

Online Genel Katılıma Açık Olarak "Poke Yoke" Eğitimimizi Gerçekleştireceğiz.

7 Aralık tarihinde online ve Genel Katılıma Açık olarak Poke Yoke eğitimimizi gerçekleştireceğiz. Eğitim bedeli KalDer üyeleri için: 300 TL + KDV, KalDer üyesi olmayan kişiler için: 375 TL + KDV'dir. Eğitimin içeriğiyle ilgili daha fazla bilgi almak veya kayıt olmak için cenk.yangin@kalder.org adresine mail atabilirsiniz.
 
 
 
 
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder