28 Temmuz 2023 Cuma

Genel Katılıma Açık Eğitim Takvimi Belli Oldu

 
Ağustos - Eylül Genel Katılıma Açık Eğitim Takvimi Belli Oldu!
Alanında uzman ve sektöründe yetkinliğini kanıtlamış zengin eğitmen kadromuzla online olarak gerçekleştireceğimiz eğitimlerimizde yerinizi almak için kayıt olmayı unutmayın.

📌Detaylı bilgi ve kayıt için ilgili link üzerinden veya gamze.babayigit@kalder.org / 0312 447 48 68 iletişim seçeneklerinden bize ulaşabilirsiniz.
 
Kayıt İçin Tıklayınız
 
"Yaşamda Kalite" Temalı 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması Başvuruları Devam Ediyor!
Yarışmanın Konusu ve Amacı:

"Yaşamda Kalite"

Yaşam Kalitesi kavramını somut bir biçimde yarışmacıların, fotoğraf severlerin gözünden görebilmek, yaşamımızda Kalite kavramının önemini fotoğraf sanatıyla insanlara aktarabilmek.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu altyapısıyla gerçekleşecek olan Fotoğraf Yarışması'na son başvuru tarihi 18 Ağustos 2023.

📌 Detaylı bilgiye aşağıdaki link üzerinden ulaşabilir ve www.kalderankara.org adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 
 
İlham Veren Proje Ödülleri Değerlendirici Başvuruları Başladı!

KalDer Ankara, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği bir tanıma programını hayata geçirerek, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri ödül programını oluşturmuştur.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödüllerinde gönüllü değerlendirici olabilirsiniz.

📌 Ayrıntılı bilgi için www.kalderankara.org web sitemizi ziyaret edebilir veya gamze.babayigit@kalder.org mail adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

 
 



Kalitecinin Sırt Çantası Podcast Serisi

Kalitecinin Sırt Çantası podcast serimizin beşinci bölümü "İklim Dostu Yaşam" bölümümüz yayında!
Assembly Buildings ve medyapod katkılarıyla hayata geçirdiğimiz Kalitecinin Sırt Çantası podcast serimizle her hafta farklı konu ve konuklarla sizlerle birlikteyiz!
Beşinci bölümde, Türkiye Kalite Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Alpay Ergin İğrek ; KalDer üyesi İklim Dostu ve Turuncu Bayrak Kurucusu Ali Akgün'ü ağırlıyor.

İkili, "İklim Dostu Yaşam" hakkında konuşuyorlar.
Dinlemek İçin Tıklayınız
 


Üyemiz Eti Maden Genel Müdürlüğü'ne 15 Yıl Plaketini Takdim Ettik

Üyemiz Eti Maden Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Serkan Keleşer'i makamında ziyaret ettik. KalDer üyeliğinin 15. yılı anısına kendilerine plaket takdim ettik. Hoş sohbetleri için teşekkür ederiz.
Ayrıca Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin Uyan'ı da ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.


 
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder