4 Ekim 2022 Salı

KalDer Ankara / 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Yaklaşıyor! / Haftalık Bülten

25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Yaklaşıyor!
26 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda geç olmadan siz de yerinizi alın.
Siz de dolu dolu geçecek bu konferansı kaçırmamak ve toplu kayıt fırsatlarını incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt Formu için Tıklayınız
Çalıştayları Kaçırmayın !
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı kapsamında, 25 Ekim'de  online olarak gerçekleştireceğimiz çalıştaylarımızı incelemiş miydiniz? Son derece verimli geçecek çalıştayları kaçırmamanızı öneririz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
DHMİ'nin E-Doğrudan Temin Projesi Avrupa'da Yarı Finalde!
24 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri sahibi olan DHMİ tarafından hayata geçirilen E-Doğrudan Temin projesi, Avrupa Komisyonu tarafından her yıl düzenlenen Avrupa Yenilikçi Tedarik Ödülleri kapsamında yarı finale kaldı.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
KalDer Ankara, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri Gönüllü Değerlendiricilerini Arıyor!
KalDer Ankara, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği bir Tanıma Programını hayata geçirerek, İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri ödül programını oluşturmuştur.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödüllerinde gönüllü değerlendirici olabilirsiniz.
📌Ayrıntılı bilgi için www.kalderankara.org web sitemizi ziyaret edebilir veya begum.cetintarakci@kalder.org mail adresi üzerinden bize ulaşabilirsiniz.
İlham Veren Kamu Yönetimi Proje ödülleri Ödül Başvuruları Başladı !
KalDer, ülkemizin tüm sektör ve kuruluşlarında mükemmellik kültürünün yaygınlaştırılması misyonu çerçevesinde, yerel ve ulusal düzeyde, kamu hizmeti sunumunda yenilikçiliği, yaratıcılığı ve verimliliği teşvik etmek amacıyla kamu sektöründeki iyi uygulamaların tanındığı-ödüllendirildiği İlham Veren Kamu Yönetimi Proje Ödülleri'ni ortaya koymuştur.
Ödül başvurusu için son tarih: 18 Kasım 2022
2023 yılı ödül başvuru formuna aşağıdaki butona tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Başvuru Formu İçin Tıklayınız
KalDer İzmir Şubesi 5-6 Ekim'de 22.Mükemmelliği Arayış Sempozyumu Gerçekleştirecek!
Uyumu, dengeyi ve mükemmelliği bulmak için, 2 yılın ardından fiziki olarak gerçekleşecek olan Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nda bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bu yılın teması olan "Uyumun Bütünleşik Formülü" ile 5-6 Ekim tarihlerinde Kaya İzmir Thermal & Convention'da buluşmak üzere.
Bizi takip etmeye devam edin.
Detaylı bilgi için;
www.mukemmelligiarayis.org
KalDer Kayseri Şubesi 19 ekim'de Erciyes Mükemmellik Zirvesi Gerçekleştirecek!
Günümüzde iş dünyası ve  akademisyenler başta olmak üzere 7'den 70'e herkesi hızlı bir şekilde etkisine alan Geleceğe Açılan Kapı, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi tarafından bu sene 8.si düzenlenen Erciyes Mükemmellik Zirvesinin de konusu olacak. Sektörlerinin önde gelen  kurum temsilcileri ve alanında uzman akademisyenlerin hem katılımcı hem konuşmacı olarak yer alacağı 8. Erciyes Mükemmellik Zirvesi (EMZ) 2022 bu yıl "Geleceğe Açılan Kapı" mottosu ile 19 Ekim Çarşamba günü Kayseri Ticaret Odası'nda düzenlenecek.
Kayıt İçin Tıklayınız
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder