23 Ağustos 2022 Salı

KalDer Ankara / 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Erken Kayıt Fırsatları Sona Eriyor ! / Haftalık Bülten

25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Erken Kayıt Fırsatları 3 Gün Sonra Sona Eriyor !
26 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek 25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı erken kayıt fırsatları 26 Ağustos'ta sona eriyor!
Siz de erken kayıt fırsatlarından yararlanmak ve toplu kayıt fırsatlarını incelemek için aşağıdaki butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Çalıştayları Kaçırmayın !
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı kapsamında, 25 Ekim'de online olarak gerçekleştireceğimiz çalıştaylarımızdan birisi "World Class Operations Management ve KPI ile Yönetim Çalıştayı". Son derece verimli geçecek çalıştayları kaçırmamanızı öneririz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
25. Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nda Stand Alanında Yer almak İster Misiniz?
25 yıldır gerçekleştirdiğimiz Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'na 350-400 kişilik katılımcı oranımızla bu yıl da 26 Ekim 2022'de yüz yüze gerçekleştireceğiz. Siz de stand alanında yer almak ister misiniz?
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş'ı Makamında Ziyaret Ettik
KalDer Ankara olarak, EGO Genel Müdürü Nihat Alkaş'ı makamında ziyaret ettik. EGO Gelen Müdür Yardımcıları Zafer Tekbudak, Halit Özdilek ve Hizmet İyileştirme ve Kurumsal Gelişim Dairesi Başkanı Ayten Gök'ün de bulunduğu görüşmede, faaliyetlerimizden bahsederek iş birlikleri hakkında görüştük. 
Yeni E-Konomi İle İşbirliği 
Yeni Ekonomi ile aile anayasası, finans yönetimi ve aile şirketlerinde kurumsallaşma gibi alanlarında gerçekleştirdiğimiz iş birliğimiz kapsamında hizmetlerimiz de başlamıştır. Bu kapsamda hizmet verebileceğimiz çeşitli başlıkları incelemek için aşağıdaki butona tıklayabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
IMCA Elektronik'i Ziyaret Ettik 
İnsan Kaynakları Kongresi'nde tanıştığımız IMCA yönetimini, Yönetim Kurulu üyemiz Genco Çetinkanat ile yerinde ziyaret ettik. KalDer faaliyetlerinden bahsederek, IMCA'yı yakından tanıma fırsatı bulduk. Misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder