7 Haziran 2022 Salı

KalDer Ankara / 19. İnsan Kaynakları Kongresi'ne Son 2 Gün ! / Haftalık Bülten

19. İnsan Kaynakları Kongresi'ne Son 2 Gün !
19. İnsan Kaynakları Kongresi'ne iki gün kaldı !
Yazın gelişini hep beraber karşılamaya ne dersiniz? Değerli konuşmacılarımız ile dopdolu bir kongre için geri sayıma geçtik. Siz de geç olmadan kongrede yerinizi almak için butona tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Bize gamze.babayigit@kalder.org mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt İçin Tıklayınız
19. İnsan Kaynakları Kongresi Stand Alanında Yer Almak İster Misiniz?

19. İnsan Kaynakları Kongresi 9 Haziran'da The Ankara Otel'de uzun bir aradan sonra yüz yüze gerçekleşecek. Bu özel kongrenin stand alanında yerinizi alarak potansiyel müşterilerinizle yüz yüze görüşme imkanı yakalayabilirsiniz. Detaylı bilgi için bize gamze.babayigit@kalder.org mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Genel Katılıma Açık Eğitimlerimiz
Her biri alanında uzman ve sektöründe yetkinliğini kanıtlamış zengin eğitmen kadromuzla yüz yüze gerçekleştirdiğimiz genel katılıma açık eğitimlerimiz devam ediyor.
Detaylı bilgi ve kayıt için begum.cetintarakci@kalder.org veya ankara@kalder.org iletişim seçeneklerinden bize ulaşabilirsiniz.
Nedir Bu Su Ayak İzi?
Konusunda uzman katılımcılarımız ile 8 Haziran'da gerçekleştireceğimiz ''Nedir Bu Su Ayak İzi?'' konulu webinarımıza davetlisiniz. Dünya Çevre Haftası kapsamında KalDer Çevresel Etki Görev Gücü üyelerinin katkılarıyla su ayak izi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilecek webinarda su konusu iyi uygulamalar ve teşvikler de ele alınarak konuşulacaktır.
• Webinar, zoom ve Youtube Live üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır.
Kayıt İçin Tıklayınız
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder