17 Mayıs 2022 Salı

KalDer Ankara / 19. İnsan Kaynakları Kongresi Kayıtları Devam Ediyor ! / Haftalık Bülten

19. İnsan Kaynakları Kongresi Kayıtları Devam Ediyor !
19. İnsan Kaynakları Kongresi'ni bu yıl uzun bir aradan sonra "Ahenkli Bir Gelecek" temasıyla yüz yüze gerçekleştireceğiz! İnsan Kaynakları konusunda Ankara'da gerçekleştirilen en kapsamlı, en büyük ve beklenen etkinlik olan İnsan Kaynakları Kongresi'nde siz de yerinizi almak için kayıt olabilirsiniz. Bize gamze.babayigit@kalder.org mail adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız
Kayıt İçin Tıklayınız
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulusal Kalite Hareketi Lansmanı Gerçekleştirildi
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn. Mansur YAVAŞ'ın katılımıyla gerçekleşen Ulusal Kalite Hareketi Lansmanı'nda personellere Kalite Elçileri eğitimi verildi.
"Ankara halkının refah seviyesini artırmak" için çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Mansur Yavaş, "Biz ABB olarak şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir şekilde yönetiyoruz derken bir referansımız olsun istedik. KalDer ile yürüteceğimiz Ankara'nın Mükemmellik Maratonu Projesi'ni de bu çerçevede çok önemsiyoruz." ifadesini kullandı.
KalDer Ankara Şubesi "Ekip Çalışması" Temalı Fotoğraf Yarışması
Bu yıl ilk kez gerçekleştireceğimiz "Ekip Çalışması" temalı Fotoğraf Yarışması 9 Mayıs'ta başvurularını açıyor ! Detaylı bilgi için cenk.yangin@kalder.org mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Numesys ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi İmzaladık

KalDer ailesine katılan yeni kurumsal üyemiz Numesys İleri Mühendislik Hizmetleri A.Ş.'nin Genel Müdürü Ekin ERSAN'a üyelik sertifikalarını takdim ettik. Üyelikleri ile birlikte öz değerlendirmelerini EFQM Modeli'ne göre uygulamak isteyen kuruluş ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi'ni imzaladık. Çıktıları bu kurumsallaşma yolculuğunda KalDer olarak desteklerimizi her zaman vereceğiz. Umarız tüm çalışanlarla birlikte güzel projeler üreteceğiz.
BİZE ULAŞABİLECEĞİNİZ KANALLAR



Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder