3 Kasım 2020 Salı

KalDer Ankara / Öğrenme Kalitesi ve VUCA Dünyasında Öğrenme Çevikliği / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
Dünya Kalite Ayı İlk Çalıştayı "Öğrenme Kalitesi ve VUCA Dünyasında Öğrenme Çevikliği" 6 Kasım 2020 Cuma
 
Bu eğitimde farklı öğrenme tarzları hakkında bilgi sahibi olmakla kalmayıp, hem kendimizin hem de ekibimizin öğrenme çevikliğini kazanabilmek için farklı öğrenme tarzlarını nasıl kullanacağımızı da keşfedeceğiz. En önemlisi de, öğrenmemizi yavaşlatan / durduran düşünce kalıplarımızı keşfederek, gelişim zihniyetini hem kendimizde hem de organizasyonumuzda hakim kılmayı öğreneceğiz. Eğitmen öz geçmişine ve diğer bilgilere ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
29. Kalite Kongresi "Yeni Yönler ve Ufuklar"
 
17-18 Kasım 2020 tarihlerinde 29. defa gerçekleştireceğimiz Kalite Kongresi'nde gündelik sorunlarından sıyrılarak doğmakta olan yeni fırsatları sizlerle birlikte tartışacak ve öğreneceğiz. KalDer olarak bizler de yeni normale uyum sağlayarak kongremizi dijital platformda gerçekleştireceğiz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 

Dünya Kalite Ayı Kayıtları Devam Ediyor.

Her yıl Kasım ayı dünya çapında kalite farkındalığını arttırmak, devamlı iyileştirme ve performans mükemmellik alanı ve kalite profesyonelliğinin artırılması için Dünya Kalite Ayı olarak kutlanmaktadır. Kalite sadece bir ay kutlanacak bir olgu olmaktan çok, iş yapma şeklimiz ve sürekli takip edilmesi gereken bir yol haritasıdır. Kalite ayı kurumlarımızdaki kalite bilincinin artırılması ve farklı kalite araçlarının değerlendirilmesi için bir fırsat oluşturmaktadır. KalDer Ankara Şube olarak Kasım ayı sonuna kadar gerçekleştirdiğimiz çalıştaylar boyunca kalite bilincini yaymaya çalışacağız. Çalıştay içerikleri ve kayıt formu için tıklayınız.
 
EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ve KalDer İş Birliği
 
EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) KOBİ'leri büyümeleri, başarılı olmaları, öncelikle yerel sonra da ülke ekonomisine katkıda bulunmaları için danışmanlık projeleri ile destekliyor. Bu kapsamda, işletmelerin ihtiyaçlarına uygun danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilmesi için yüksek standartlara sahip yönetim danışmanları ile iş birliği halinde çalışıyor. Yazının devamı için tıklayınız.
 
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder