20 Ekim 2020 Salı

KalDer Ankara / 23.Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Sona Erdi / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
23.Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı Sona Erdi
 
Kalite Çemberleri Paylaşım Konferansı'nın 23.sünü 15 Ekim 2020 Perşembe günü online olarak gerçekleştirildi. "Ekip Çalışmaları Deneyim Paylaşım Paneli"nin ardından toplam 16 ekip 3 paralel salonda sunumlarını online olarak gerçekleştirdi. İşte Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülllerini alan ekipler. tıklayınız.
 
29. Kalite Kongresi "Yeni Yönler ve Ufuklar"
 
17-18 Kasım 2020 tarihlerinde 29. defa gerçekleştireceğimiz Kalite Kongresi'nde gündelik sorunlarından sıyrılarak doğmakta olan yeni fırsatları sizlerle birlikte tartışacak ve öğreneceğiz. KalDer olarak bizler de yeni normale uyum sağlayarak kongremizi dijital platformda gerçekleştireceğiz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 

Erciyes Mükemmellik Zirvesi 6. Kez Düzenleniyor

Erciyes Mükemmellik Zirvesi (EMZ) 2020 bu yıl "Yeni Normal Yine Normal Mi?" mottosu ile ilk kez online ortamda ücretsiz olarak düzenlenecek. 22 Ekim 2020 de düzenlenecek olan zirve de bu yılda her yıl olduğu gibi birbirinden değerli konuşmacılar EMZ katılımcıları ile buluşacak. Detaylı bilgi için kayseri@kalder.org adresinden bize ulaşabilirsiniz.
 
EFQM Modeli KalDer'den Öğrenilir.
 
Dünyada EFQM Modeli kitabının ilk çevirisini yapan ülkeler arasında Türkiye geliyor. Türkçeye kazandırdığımız kitabımızı ve tüm EFQM Modeli eğitimlerini paydaşlarımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. 30 yıllık tecrübemiz ve yetiştirdiğimiz 16 lisanslı eğitmen ile Türkiye'de rakipsiz olarak EFQM Modeli çalışmalarını yürütüyoruz. Bugüne kadar 700'ü aşkın kuruluş KalDer ile çalışarak ulusal ve uluslararası ödüller kazandı. EFQM Modeli ve kitap satışı için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.
 
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder