31 Ağustos 2012 Cuma

[Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon


‘Dur’ ihtarına uymadı, polis kurşunuyla öldü

Posted: 31 Aug 2012 12:39 PM PDT

Ankara'da çıkan kavgaya müdahale eden polis memuru, ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçan 24 yaşındaki Cem Aygün'ü biri ensesinden, diğeri de sırtından 2 kurşunla öldürdü.
"polis kurşunuyla öldü","dur ihtarına uymadı polis kurşunuyla öldü","rize haber","cay haber"
Keçiören İlçesi'nde oturan Cem Aygün, telefonla haberleştiği kız arkadaşları Dilara A. ve Kübra D. ile buluştu. Aygün, otomobiline aldığı iki kız arkadaşıyla Sanatoryum Caddesi’nde bir süre dolaştı, ardından da park ettikleri araçtan inerek cadde kenarında yürümeye başladı. Bu sırada Aygün ve aracına aldığı 2 kız arkadaşı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Aygün, kız arkadaşlarından Kübra D.'yi dövmeye başladı. Aygün'den dayak yiyen Kübra D. ise bağırarak yardım isteyince bölgede görev yapan 2 polis memuru olaya müdahale etmek istedi. İddiaya göre Cem Aygün, olaya müdahale eden 2 polis memuruna da hakaret ederek kaçmaya başladı. Polis memurları, kendilerine hakaret ederek kaçan ve ‘Dur’ ihtarına uymayan Aygün'ün arkasından ateş etti.

ENSESİ VE SIRTINA BİRER KURŞUN
Polislerin silahından çıkan kurşunlardan 2'si Cem Aygün'ün ensesine ve sırtına isabet etti. Yere yığılan Aygün, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, iki polis memuru gözaltına alındı. Haklarında soruşturma açılan polis memurlarının ifadelerinde havaya ateş ettiklerini, ancak dengelerini kaybetmeleri üzerine kurşunların Aygün’e isabet ettiğini söyledikleri ileri sürüldü.

KIZLAR AYGÜN'DEN ŞİKAYETÇİ OLDU
Aygün tarafından darp edildiğini ve gaspa uğradığını öne süren Kübra D. ise hastanede tedavi edildi. Kübra D. ve Dilara A.'nın polise verdiği ifadede, Cem Aygün'den şiddet gördüklerini ve sokak ortasında kendilerine saldırdığını, yardıma gelen polislere de hakaret edip, saldırarak kaçmaya çalıştığını söyledi.

TOPRAĞA VERİLDİ
Polislerin silahında çıkan kurşunlarla hayatını kaybeden Cem Aygün'ün cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Otopsinin ardından ailesi tarafından cenazesi alınan Cem Aygün, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. Aygün'ün uyuşturucu madde kullanma, adam yaralama ve hırsızlık gibi 69 ayrı suçtan sabıkası bulunduğu belirtildi.

İşte F.Bahçe’nin grubu ve rakipleri

Posted: 31 Aug 2012 12:36 PM PDT


UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe’nin grubu ve rakipleri belli oldu.
"uefa grup kuraları","uefa çekilişleri","uefa fenerbahçe'nin grubu","fenerbahçe uefa"
UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz Fenerbahçe’nin grubu ve rakipleri Monaco’da çekilen kura ile belli oldu. C Grubu’na düşen Fenerbahçe’nin rakipleri Olympic Marsilya (Fransa), Borussia Mönchengladbach (Almanya) ve AEL Limassol (Kıbrıs Rum Kesimi) takımları oldu.

Toplam 48 takımın katıldığı kura çekiminde takımlar 4′erli olarak A’dan L’ye kadar yer alan 12 grupta mücadele edecek. Avrupa Ligi’nde grup maçları 20 Eylül 2012 tarihinde başlayacak ve 6 Aralık 2012 tarihinde oynanacak son maçlarla tamamlanacak.

İŞTE GRUPLAR

A GRUBU: Liverpool (İngiltere), Udinese (İtalya), Young Boys (İsviçre), Anzhi Makhachkala (Rusya).

B GRUBU: Atletico Madrid (İspanya), Hapoel Tel Aviv (İsrail), Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti), Academica (Portekiz).

C GRUBU: Olympic Marsilya (Fransa), Fenerbahçe (Türkiye), Borussia Mönchengladbach (Almanya), AEL Limassol (Kıbrıs Rum Kesimi).

D GRUBU: Bordeaux (Fransa), Club Brugge (Belçika), Newcastle United (İngiltere), Maritimo (Portekiz).

E GRUBU: Stutgart (Almanya), Kopenhag (Danimarka), Steaua Bükreş (Romanya), Molde (Norveç).

F GRUBU: PSV Eindhoven (Hollanda), Napoli (İtalya), Dnipro (Ukrayna), AIK Stockholm (İsveç).

G GRUBU: Sporting Lisbon (Portekiz), Basel (İsviçre), Genk (Belçika), Videoton (Macaristan).

H GRUBU: Inter (İtalya), Rubin Kazan (Rusya), Partizan (Sırbistan), Neftchi Baku (Azerbaycan).

I GRUBU: Olympic Lyon (Fransa), Athletic Bilbao (İspanya), Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti), Hapoel Kiryat Shmona (İsrail).

J GRUBU: Tottenham Hotspur (İngiltere), Panathinaikos (Yunanistan), Lazio (İtalya), Maribor (Slovenya).

K GRUBU: Bayer Leverkusen (Almanya), Metalist Kharkiv (Ukrayna), Rosenborg (Norveç), Rapid Wien (Avusturya).

L GRUBU: Twente (Hollanda), Hannover (Almanya), Levante (İspanya), Helsingborgs (İsveç).

İŞTE TORBALAR

1. TORBA: Atletico Madrid (İspanya), Inter (İtalya), Olympic Lyon (Fransa), Liverpool (İngiltere), Olympic Marsilya (Fransa), Sporting Lisbon (Portekiz), PSV Eindhoven (Hollanda), Tottenham Hotspur (İngiltere), Bayer Leverkusen (Almanya), Bordeaux (Fransa), Twente (Hollanda), Stutgart (Almanya).

2. TORBA: Basel (İsviçre), Metalist Kharkiv (Ukrayna), Panathinaikos (Yunanistan), Athletic Bilbao (İspanya), Kopenhag (Danimarka), Fenerbahçe (Türkiye), Rubin Kazan (Rusya), Napoli (İtalya), Udinese (İtalya), Club Brugge (Belçika), Hapoel Tel Aviv (İsrail), Hannover (Almanya).

3. TORBA: Lazio (İtalya), Steaua Bükreş (Romanya), Sparta Prag (Çek Cumhuriyeti), Rosenborg (Norveç), Newcastle United (İngiltere), Young Boys (İsviçre), Levante (İspanya), Genk (Belçika), Borussia Mönchengladbach (Almanya), Partizan (Sırbistan), Viktoria Plzen (Çek Cumhuriyeti), Dnipro (Ukrayna).

4. TORBA: Helsingborgs (İsveç), Maritimo (Portekiz), Rapid Wien (Avusturya), Academica (Portekiz), Anzhi Makhachkala (Rusya), Maribor (Slovenya), AIK Stockholm (İsveç), AEL Limassol (Kıbrıs Rum Kesimi), Hapoel Kiryat Shmona (İsrail), Molde (Norveç), Videoton (Macaristan), Neftchi Baku (Azerbaycan).

İkinci öğretimlerin isyanı

Posted: 31 Aug 2012 12:28 PM PDT

İkinci öğretimlerin isyanı
Türkiye’nin çeşitli illerindeki üniversitelerde ikinci öğretim eğitim gören öğrenciler, harç protestosu yaptı.

"ikinci öğretim harç paraları","ikinci öğretimlerin isyanı"."gece okulu harç paraları","rize haber","cay haber"
Konya’da ikinci öğretimde harçların kaldırılmamasına tepki gösteren üniversite öğrencileri, Zafer Meydanı’nda biraraya geldi. Öğrenciler, ‘İkinci öğretimde de harçlar kaldırılsın’, ‘Herkese eşit parasız eğitim’ ve ‘Eğitimde gece tarifesine son’ yazılı dövizler açtı.

İnternetteki sosyal paylaşım siteleri üzerinden organize olan 50 üniversiteli Zafer Meydanı’nda biraraya geldi. Grup adına açıklama yapan Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Ahmet Buğra Kalender, “Birinci öğretim ve açık öğretim harçlarının kaldırılması ‘müjde’ gibi sunulmaktadır. Fakat bilinmelidir ki harçların kaldırılması üniversite öğrencilerinin yıllardır yürüttüğü mücadeleler ile ödenen ve ödemekte olan bedellerin ürünüdür. Ayrıca bu uygulamayı müjde olarak niteleyen hükümet çeşitli bahaneler ile ikinci öğretim öğrencilerinin harçlarının kaldırmayarak fırsat eşitliğine aykırı davranmaktadır. Eylemlerimiz, adeletsizlik giderilinceye kadar devam edecek” dedi. Yapılan basın açıklamasının ardından öğrenciler dağıldı.

ÖĞRENCİLERDEN ŞARKILI HARÇ EYLEMİ
Denizli’de, Pamukkale Üniversitesi bir grup öğrenci, Delikliçınar Meydanı’nda ikinci öğretimde harçların kaldırılmamasını protesto için eylem yaptı. Türkiye Gençlik Birliği üyesi olan 60′a yakın öğrenci, şarkı ve marşlar eşliğinde hükümeti protesto etti.
Grup adına konuşan Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Başkanı Cem Dikmen, hükümetin harçlarla ilgili kararının öğrencileri bölmeye yönelik olduğunu söyledi. Dikmen şöyle dedi:
“Biz siyaset yapmıyoruz. Namusuyla geçinen, alın teri döken, çalışan, onurlu insanların çocuklarıyız. Babalarımız bize gemicikler, marketler zinciri satın alamıyor. Birinci öğretim ve açık öğretimlerde bakanlar kurulu kararıyla harçların kaldırıldığı açıklandı. Bu bir kandırmaca ve oyundur. Bu parasız eğitim mücadelesi verip, hapse atılan öğrencilerle oyun oynamaktır. Öğrencileri bölmek istiyorlar. Harçlar ikinci öğretimde de kaldırılmalıdır. Nitekim, birinci öğretimde de harçlar bir yıllığına kaldırılmıştır. Yaşasın, bilimsel parasız eğitim.”
Basın açıklamasının ardından öğrenciler, parasız eğitim için imza kampanyası başlattı. Üç gün boyunca toplanacak olan imzalar TBMM’ye gönderilecek. Bu arada öğrencilerle tartışan bir kadın polis tarafından uzaklaştırıldı. Öğrenciler, şarkı marşlarla eylemlerine son verdi.
İKİNCİ ÖĞRETİM HARÇLARI DA KALDIRILSIN EYLEMİ
Sosyal medyada ‘İkinci öğretim harçlarının da kaldırılmasına sessiz kalmayalım’ sloganı altında bir ayaya gelen öğrenciler akşam saatlerin de Taksim’de eylem yaptı. Öğrenciler, ‘O harç kalkacak. Üvey miyiz Devlet Baba’, Müşteri değil öğrenciyiz biz’, ‘ Parasız eğitim istiyoruz’, ‘İkinci öğretimi harcatmayacağız’ diye slogan attılar.
Birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinin harç parası ödemeyeceğinin açıklanması üzerine, aynı uygulamayı ikinci öğretime de isteyen yaklaşık 500 kişilik topluluk, Taksim’de ‘İkinci öğretim harçları da kaldırılsın, harçlara hayır’ yazılı pankart açarak, İstiklal Caddesi’nden yürüyüşe geçti.
‘Müşteri değil öğrenciyiz biz’, ‘ Parasız eğitim istiyoruz’, ‘ İkinci öğretim bu ülkenin insanı değil mi?’, ‘ Eğitimde gece tarifesine son’, ‘ AKP’nin harcında adalet yok’, yazılı dövizleri taşıdı.

Odakule’de topluluk adına basın açıklaması okuyan Utku Oğul;

“Kararın ayrıntılarında, ikinci öğretim, uzaktan eğitim, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden yine harç alınacağı, yabancı dille eğitim gören öğrencilerin bir buçuk kat harç vereceği var. Üniversiteliler arasında ikilik yaratan bu karar anayasadaki eşitlik ilkesine dahi uymamaktadır. Parasız eğitimi harçlara indirgeyen ve eğitim sürecindeki temel haklarını es geçen anlayış giderek artan eşitsiz eğitim koşullarını daha da keskinleştirmiştir.Harçlar pazarlık olmadan tamamen kaldırılmalıdır. Üniversitelere daha fazla bütçe ayrılmalıdır. Harç kredileri borcu tüm üniversitelilerden silinmelidir. Üniversiteler hakkındaki kararlar üniversitelerin tüm bileşenlerine açık olmalıdır. Paralı üniversiteler kaldırılmalıdır. Parasız eğitimin gerçekleşmesi için başta harçlar olmak üzere, ulaşım, barınma, beslenme ve sağlık gibi üniversitelilerin temel yaşamsal ihtiyaçları parasız olarak karşılanmalıdır” dedi.

Açıklamanın ardından öğrenciler olaysız dağıldı.

ÖĞRENCİLER İKİNCİ ÖĞRETİM HARCININ KALDIRILMASI İÇİN YÜRÜYÜŞ YAPTI
Eskişehir’de üniversite öğrencileri, ikinci öğretim harçlarının kaldırılması için yürüyüş yapıp, mini tiyatro gösterisi sahneledi.
Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi’ndeki bir alış-veriş merkezi önünde toplanan yaklaşık 100 kadar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ile Anadolu Üniversitesi öğrencileri, ‘İkinci öğretim harçları da kaldırılsın. Harçlara hayır’ yazılı pankart açıp dövizler taşıdı. Sosyal paylaşım sitesi facebookta yapılan duyurular üzerine bir araya geldiklerini belirten öğrenciler alışveriş merkezi önünde harçlarla ilgili mini bir tiyatro gösterisi de sundu. İkinci öğretimdeki harçlarının kaldırılmasını isteyen öğrenciler daha sonra sloganlar atarak İsmet İnönü Caddesi’ndeki tramvay yolundan Porsuk Bulvarı’na kadar yürüdü. Bu sırada tramvay yolunu kapatılmamasını isteyen polislerle öğrenciler arasında zaman zaman gerginlikler yaşandı.

Öğrenciler basın açıklamasını okuyan Özer Mete, ikinci öğretimden harç alınmasının üniversiteliler arasında ikilik yarattığını söyledi. Mete şunları kaydetti: “Bülent Arınç tarafından birinci öğretim ve açık öğretim öğrencilerinin harç parası ödenmeyeceği açıklandı. Kararın ayrıntılarında ise ikinci öğretim, uzaktan öğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinden yine harç alınacağı, yabancı dille eğitim gören öğrencilerin bir buçuk kat harç vereceği vardı. Üniversiteler arasında ikilik yaratan bu karar, anayasadaki eşitlik ilkesine dahi uymamaktadır. Harçlar pazarlık olmadan tamamen kaldırılmalıdır. Üniversitelere daha fazla bütçe ayrılmalıdır. Harç kredileri borcu tüm üniversitelerden silinmelidir. Üniversiteler hakkındaki kararlar üniversitelerin tüm bileşenlerine açık olmalıdır. Paralı üniversiteler kaldırılmalıdır. Parasız eğitimin gerçekleşmesi için başta harçlar olmak üzere ulaşım, barınma, beslenme ve sağlık gibi üniversitelilerin temel yaşamsal ihtiyaçları parasız olarak karşılanmalıdır.”
Yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık çeşitli sloganlar attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Anzer Balı’nın Fiyatı Açıklandı

Posted: 31 Aug 2012 12:15 PM PDT

Anzer Balı’nın Fiyatının 700 lira Olduğu Açıklandı
Çiçekli Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Yakup Samangül, bu yıl Anzer Balı fiyatında artış yapmadıklarını belirterek 700 liradan satışa sunacaklarını söyledi.
"anzer balı","anzer balı fiyatı","rize anzer yaylası","anzer balı kliosu","rize haber","rize cay haber","cay haber"
Samangül, Camlı Köşk' te basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Burada konuşan Samangül, Anzer balının en büyük özelliğinin endemik çiçeklere dayalı olması olduğunu belirterek balın yanında anzer poleninde insan sağlığı açısından oldukça yararlı olduğunu söyledi. Bilimsel olarak yapılan inceleme ile anzer poleninin baldan 270 kat daha hücre yenileyici özelliği olduğunu ifade eden Samangül, bu yıl hava şartları nedeniyle kovan başı250-300 gram arası bir bal üretimi olduğunu belirtti.
Samangül, şunları söyledi:
"Anzer genelinde ortalama 2 bin 500 kovanda toplamda 600-700 kilo gibi bir rekolte elde edildiğini tahmin ediyoruz. Geçen yıl balın az olması nedeniyle üreticiyi koruma adına 700 lira fiyat açıklamıştık. Burada önemli olan tüketicilerin gerçek anzer balına ulaşmasıdır. İlaç niyetine alınan balda önemli nokta gerçek anzer balına ulaşmaktır. Biz bu yılda fiyata zam yapmadık ve balın kilosunu 700 liradan vereceğiz. Polen fiyatımızda aynı. Oda bal fiyatına paralel olarak gidecek ve 700 lira olacak. Eylül ayının ilk haftası bal satışlarımız başlayacak. Yoğun talebi karşılamak için az miktarda çok kişiye bal vermeyi hedefliyoruz"

Bu Yıl Palamut Çok Olacak

Posted: 31 Aug 2012 12:11 PM PDT

Av sezonu başlıyor

. "av sezonu açılışı","palamut fiyatları","toptan palamut fiyatları","rize haber","cay haber"
1 Eylül`de bitecek balık avı yasağı öncesi İstanbul`un çeşitli limanlarındaki balıkçılar, yeni av sezonu arifesinde teknelerinin bakımını yapıyorlar, yırtık ağlarını onarıyorlar.
Yarın gece "Vira Bismillah" diyerek ilk seferlerine çıkacak olan balıkçılar, Marmara Denizi'nde bu yıl balığın bol olması ümidiyle hummalı bir çalışma içinde son hazırlıklarını yapıyorlar.
Rumelikavağı Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ahmet Aslan, bu sezonun verimli geçeceğini tahmin ettiğini söyledi. Yeni sezonun balıkçılara ve İstanbullular'a hayırlı olmasını dileyen Aslan, "Bu yıl balığın bol olduğu yönünde göstergeler var. İstanbullular bu yıl ucuz balık yiyecek diye tahmin ediyorum" dedi
Kumkapı'da balıkçılık yapan esnaf da yeni av sezonundan umutlu. Balıkçılardan Şafak Gün, özellikle palamutun bu yıl bol olacağına ve İstanbullular'ın bu yıl ucuz balık yiyeceğine inandığını söyledi.

Rize’den İş Duyurusu

Posted: 31 Aug 2012 12:07 PM PDT

Rize’de faaliyet gösteren bir firma personel alımı yapacağını duyurdu. İşte o duyuru:
Rize Merkez Deniz Caddesi’nde faaliyet gösteren Burgerking adlı işyeri ekip üyesi olarak çalışacak takım arkadaşları aradığını duyurdu.
"Rize Burgerking","rize burgerking iş alımı","rize burgerking iş başvurusu"
Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: Burgerking’de ekip üyesi olarak istihtam edilmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Başvurular Deniz Caddesi No.5′te faaliyette bulunan Burgerking’e şahsen ve fotoğraflı cv ile yapılacaktır.

Başbakan’ın Korktuğu An

Posted: 31 Aug 2012 12:00 PM PDT

Türk Yıldızları’nın gösterisini izleyen Başbakan’dan samimi itiraf: Korkuyorum

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hava Harp Okulu mezuniyet törenine katıldı. Türk Yıldızları’nın gösteri sırasında heyecanlanıp heyecanlanmadığının sorulması üzerine ise samimi bir itirafta bulundu:
“MİLYONDA BİR İHTİMAL DE OLSA ÜRKÜYORUM”
"türk yıldızları","başbakan milyonda birde olsa korkuyorum","çay haber","cay haber"
”Heyecanlanmamak mümkün değil. Tamamıyla bileğin, milletimin bileğinin gücüyle oradaki pilot arkadaşlarımızın ortaya koyduğu bir performans, cesaret diyeceğim. Bir metre mesafede görüyorsunuz; nasıl geçiş yapıyorlar. Doğrusu zaman zaman korkuyorum, milyonda bir ihtimal de olsa ürküyorum. Buradaki alan tabii müsait olduğu için özellikle tercih edilmiş. Kendilerine bundan sonraki süreçte de özellikle Hava Kuvvetleri’nde muvaffakiyet diliyorum”
“CUMHURBAŞKANI İYİYE GİDİYOR”
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün sağlık durumuna ilişkin bir soru üzerine de Erdoğan, ”Her geçen gün daha iyiye gidiyor” dedi.
CUMHURBAŞKANI’NA CEMİL ÇİÇEK VEKALET ETTİ
Hava Harp Okulu’nun 58. dönem mezunu 197 teğmen; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e vekalet eden, Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel’in de katıldığı törenle diplomalarını aldı.
HAVA HARP OKULU 197 MEZUN VERDİ
Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Fatih Sert, törende Hava Harp Okulu’nun, Türk Hava Kuvvetleri’nin önemli bir subay kaynağı olma görevini başarıyla yerine getirdiğini söyledi.
Mezunlar adına konuşan, dönem birincisi Hava Teğmen Melih Döner de Hava Harp Okulu’ndaki eğitim sürecini tamamladıkları bugün, ‘uğruna can vermeye ant içtikleri kutsal vatan savunması içinde yer almanın gururunu ve sevincini yaşadıklarını’ söyledi.
DİPLOMALARI ÇİÇEK, ERDOĞAN VE ÖZEL VERDİ

Dönem birincisi Teğmen Döner, diplomasını Çiçek’in elinden aldı. Dönem ikincisi Recep Mutlu’nun diplomasını ise Başbakan Erdoğan verdi. Dönem üçüncüsü Abdullah Berşah Kül de diplomasını Genelkurmay Başkanı Özel’den aldı.

A Milli Takım Kadrosu Açıklandı

Posted: 31 Aug 2012 03:55 AM PDT

A Milli Takım’ın Hollanda ve Estonya ile oynayacağı eleme maçlarının aday kadrosu açıklandı.

A Milli Takımımızın, 7 Eylül Cuma akşamı Amsterdam’da Hollanda ve 11 Eylül’de İstanbul’da Estonya ile oynayacağı FIFA 2014 Dünya Kupası grup eleme maçlarının aday kadrosu ve programı açıklandı.A Milli Takım, 2 Eylül Pazar günü saat 22.30′dan itibaren Swisssotel The Bosphorus’da kampa girecek. 3 Eylül Pazartesi günü 11.00′de THY uçağı ile Amsterdam’a hareket edecek Milli Takım kafilesi, 6 Eylül Perşembe gününe kadar Hoenderloo’daki Golden Tulip Victoria Oteli’nde konaklayacak.Milli Takım, ilk çalışmasını 3 Eylül Pazartesi günü saat 19.00′da konakladığı otelin sahasında yapacak. Bu antremanın ilk 30 dakikası basına açık olacak.A Milli Takım, 4 Eylül Salı günü saat 11.00′de ve 19.00′da antrenman gerçekleştirecek. Basın mensupları, otel sahasında yapılacak bu antremanlardan saat 19.00′dakinin ilk yarım saatini takip edebilecek.

5 Eylül Çarşamba günü saat 14.00-15.00 arasında Golden Tulip Victoria Oteli’nde milli futbolcu ve A Milli Takım antrenörünün katılımı ile basın sohbeti gerçekleştirilecek. Aynı gün saat 19.00′da otel sahasında başlayacak antremanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık olacak.

A Milli Takım, 6 Eylül Perşembe günü saat 12.30′da Hoenderloo’dan Amsterdam’a hareket edecek. Amsterdam’da Hotel Okura’da konaklayacak olan A Milli Takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı 6 Eylül Perşembe günü saat 18.00′de maçın oynanacağı Amsterdam Arena’da düzenlenecek. Toplantının ardından saat 19.00′da başlayacak olan A Millilerin antrenmanının ilk 15 dakikası basına açık olacak.

A Milli Takım, Hollanda maçının hazırlıklarını karşılaşma sabahı saat 11.00′da Sv RAP Aanloop 4′te basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

FIFA 2014 Dünya Kupası grup elemelerindeki ilk maçımız olan Hollanda-Türkiye karşılaşması, 7 Eylül Cuma günü saat 20.30′da (TSİ 21.30) Amsterdam Arena’da oynanacak.

Türkiye’ye dönüş 8 Eylül’de
Milli Takım kafilesi, Hollanda maçının ardından 8 Eylül Cumartesi günü saat 10.30′da Sv RAP Aanloop 4′te basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından, 14.00′te THY uçağı ile Amsterdam’dan hareket ederek İstanbul’a dönecek.
A Milliler, Estonya maçı için İstanbul’daki ilk antremanını 9 Eylül Pazar günü, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yapacak. Saat 19.00′daki çalışmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarınca takip edilebilecek.

Teknik Direktör Abdullah Avcı ve bir futbolcunun katılacağı basın toplantısı, 10 Eylül Pazartesi günü saat 14.00′te Milli Takım’ın kamp yaptığı Swissotel The Bosphorus’da yapılacak. A Milli Takım, 10 Eylül Pazartesi günü saat 19.00′da Türk Telekom Arena’da ikinci çalışmasını yapacak. Bu antremanın ilk 15 dakikası basına açık olacak.
Ay yıldızlılar Estonya maçının hazırlıklarını, karşılaşma sabahı saat 11.00′de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayacak.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Türkiye-Estonya FIFA 2014 Dünya Kupası grup eleme maçı saat 21.00′de başlayacak ve karşılaşma NTV’den naklen yayınlanacak.

ANTRENMAN PROGRAMI
03.09.2012-19.00 Golden Tulip Victoria sahası (Basına 30 dakika açık)
04.09.2012-11.00 Golden Tulip Victoria sahası (Basına kapalı)
04.09.2012-19.00 Golden Tulip Victoria sahası (Basına 30 dakika açık)
05.09.2012-19.00 Golden Tulip Victoria sahası (Basına 30 dakika açık)
06.09.2012-19.00 Amsterdam Arena (Basına 15 dakika açık)
07.09.2012-11.00 Sv RAP Aanloop 4 (Basına kapalı)
08.09.2012-10.30 Sv RAP Aanloop 4 (Basına kapalı)
09.09.2012-19.00 Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı (Basına 30 dakika açık)
10.09.2012-19.00 Türk Telekom Arena (Basına 15 dakika açık)
11.09.2012-11.00 Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan (Basına kapalı)



--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
8/31/2012 07:55:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder