19 Temmuz 2011 Salı

Başarıya Taşıyan Haberler | Temmuz 2011

Temmuz 2011
Turkcell-BlackBerry ile
İşinizi Başarıya Taşıyın
BlackBerry Curve 8520, EKO Paket ile ayda sadece 29,90 TL'ye! Turkcell BlackBerry ile işinizi her yerde başarıya taşıyın. Akıllı telefon Turkcell'den alınır.
Yurt İçinde Star!
Yurt Dışında da Star!
Başarı yolunda ister ülke ülke gezin, ister Türkiye'den yurt dışına uzun uzun konuşun. Star Gezgin Paket'le yurt içinde her yöne rahat rahat konuşma avantajınız, yurt dışında da devam ediyor.
 
İşteKazan ile Digiturk'ten Eylül Sonuna Kadar
Lig TV Ücretsiz
Turkcell şirket hattı kullananlara yönelik kampanyamızda Digiturk HD film paketi ilk 3 ay 15,50 TL, Eylül ayı sonuna kadar Lig TV hediye, kurulum ve aktivasyon ücretsiz.
 
Ofiste Hesaplı Konuşun, Turkcell'le Başarıya
Hesaplı Ulaşın
İşinizdeki masa telefonlarından, cep telefonları ve sabit hatları uygun fiyatlarla aramak için siz de Ofisten Her Yöne Paketleri'ni seçin.
 
 
Balpet, 500 İstasyonundaki Satışları Merkeze Anlık Olarak Aktarıyor
İstasyonlardaki tankların seviyelerinin ölçümlenmesi ve sisteme aktarılabilmesi için 3G VINN MultiModem'den yararlanılıyor.
Potansiyel Müşterilerine
Nasıl Ulaştı?
Papa John's Pizza, Toplu Mesajlaşma ile Türkiye'deki şube lokasyonları yakınlarındaki müşterilerine daha etkin ve hızlı ulaşıyor.
Tahsilatlarının %15'ini Cep Telefonu Üzerinden Gerçekleştiriyor
Plaza Tur, BlackBerry için geliştirilen bir yazılım ile ödemelerini sahada alıp satışlarını tamamlıyor, müşterilerine dekontları SMS ile ulaşıyor.
Turkcell'den Yeni Üye Şirketlere Bedava Toplu SMS
30 Ağustos 2011'e kadar Turkcell Toplu Mesajlaşma'yı ilk kez kullanacak şirketlere ilk ay toplu SMS gönderimlerinin yarısı ücretsiz.
MultiVINN'la 5 Çalışan 1 İnternette
Cepte bile taşınabilecek kadar küçük boyutu ve şarj edilebilir piliyle yanınızda taşıyabileceğiniz, 5 kişiye kadar paylaşımlı internet!
Turkcell'li Şirketler MobilŞirket Skorlarını Artırırken Sürpriz Hediyeler Kazanıyor!
www.mobilsirket.com'dan Turkcell MobilŞirket Yarışması'na başvurun, skorunu en fazla artıran şirket siz olun ve sürpriz hediyelerden kazanma fırsatını yakalayın.
Bu e-postayı Paylaş
Üyelik bilgilerinizi güncellemek veya üyeliğinizi sonlandırmak için lütfen buraya tıklayınız.
E-postaların sorunsuz ulaşabilmesi için haberdaret@haberdaret.turkcell.com.tr adresinin
güvenli göndericiler listesine alınmasını tavsiye ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder