25 Haziran 2010 Cuma

* Namaz Vakitleri Masaüstü Aracı

25 Haziran 2010, Cuma

Namaz Vakitleri Masaüstü Aracı

 

Türkiye Takvimi Namaz Vakitleri Gadgeti

(Windows Vista ve Windows 7 için Masaüstü Aracı)

http://img.turktakvim.com/hline.gif

http://img.turktakvim.com/gadget_dll.pngVatandaşlarımıza hizmet için yayınlanan Türkiye Takvimi’nin, Namaz Vakitleri Gadgeti (Masaüstü Aracı)’nı yayınlama hizmetinı nasip eden Rabbimize hamd ederiz.

Türkiye Takvimi’nin hazırlamış olduğu Namaz Vakitleri Gadgetını bilgisayarınıza indirip rahatlıkla kurabilirsiniz. Türkiyedeki tüm vilayetler, vilayetlere bağlı belde ve köyler bulunmaktadır. Bu gadget Türkiye içindir Avrupa ve Dünya için olanını en kısa zamanda yayına koymayı ümid ediyoruz.

 

Namaz Vakitleri Gadgeti (Masaüstü Aracı) Nedir?

Namaz Vakitleri masaüstü aracı ile açık programların hemen yanında namaz vakitlerini görüntüleyebilirsiniz. Bu yolla, siz çalıştığınız sırada namaz vakitlerini merak ederseniz sitelerimize geçiş yapmak için işinizi bırakmanız gerekmez.

Dilediğiniz şehri seçerek namaz vakitlerini görebilirsiniz. Namaz vakitleri zaten görülebildiğinden, belgeniz üzerinde çalışmayı bırakmanıza gerek kalmaz. Eğer o şehrin Aylık veya Yıllık vakitlerini yada PDF dosyalarını almak isterseniz, "Aylık Vakitler" yada "Yıllık Vakitler" başlığını tıklatıp web tarayıcısının istediğiniz şehrin vakitlerini açmasını sağlayabilirsiniz.

http://img.turktakvim.com/download.png

 

Gadget Kullanım Rehberi

 

Kurulum

Sitemizden “Namaz Vakitleri” ismi ile indirdiğiniz gadget programını iki kere tıklayarak çalıştırın. Karşınıza gelecek olan uyarı penceresinden “Yükle” butonunu tıklayarak “Namaz Vakitleri” gadgetini bilgisayarınıza kurun.

Çalıştırma

Kurmuş olduğunuz Gadget aşağıdaki resimde de görüleceği üzere bilgisayarınızın sağ kenarına yerleşecektir. Gadgeti bilgisayarınıza yüklediğinizde ilk olarak İstanbul şehrinin vakitlerini göstermektedir. Daha sonraki bölümlerde anlatacağımız gibi bu şehri dilediğiniz şehir ile de değiştirebilirsiniz.

 

http://img.turktakvim.com/gadget.jpg

 

Kullanım

Namaz Vakitleri Gadgetında toplam 5 bölüm bulunmaktadır. Bunlar sırası ile şunlardır.

1- Şehir İsmi,

2- O günün tarihi

3- O günün Namaz Vakitleri

4- Aylık ve Yıllık Vakitler linki

5- Türkiye Takvimi Linki

 

Ayarlar

 

Şehir Seçme

Namaz vakitleri gadget’ını istediğiniz şehri seçmek, istediğiniz temayı uygulamak gibi ayarları yapmak için gadget’in üstüne geldiğinizde yan tarafında çıkan anahtar simgesine tıklayınız veya gadget üzerinde sağ tık yapıp “Seçenekler” yazan menüyü tıklayın. Karşınıza şöyle bir pencere gelecektir.

Bu sekme şehir seçme sekmesidir. Lütfen Bir İl / Bölge Seçiniz yazılı açılır kutudan İl ya da Bölgenizi daha sonra aşağısındaki kutudan şehrinizi seçip tamam bastığınızda gadget’iniz seçtiğiniz şehrin namaz vakitlerini gösterecektir.

 

http://img.turktakvim.com/ayar1.jpg

 

Şehir Arama

Eğer Şehir seçme sekmesinde şehrinizi bulamadı iseniz şehir arama sekmesini deneyin. Lütfen şehrin ismini giriniz yazan yere şehrin ismini yazıp ara butonunu tıkladıktan sonra çıkan şehir yada şehirlerden namaz vakitlerini istediğiniz şehri seçiniz ve daha sonra Tamam’a basınız.

 

http://img.turktakvim.com/ayar2.jpg

 

Temalar

Temanızdan sıkıldınız mı? O zaman 8 adet temadan istediğinizi seçip tamam tuşuna basın. Gadgetiniz seçtiğiniz temaya dönsün.

 

http://img.turktakvim.com/ayar3.jpg

 

İrtibât

Bu sekmede ise bize ulaşabileceğiniz fax ve e-posta adresleri ile web sitelerimizin adresleri bulunmaktadır.

 

http://img.turktakvim.com/irtibat.jpg

 

www.turktakvim.com

 

 

Üye olmak için | Üyelikten ayrılmak için | Dini sualler için | Mail grubu sayfası 

www.dinimizislam.com | www.mehmetalidemirbas.com | www.evlilikrehberi.net  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder