4 Mart 2021 Perşembe

KalDer Ankara / Sn. Cemil Çiçek 21.Kamu Kalite Sempozyumu'nda / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
2021 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvuruları Devam Ediyor
Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri kurum ve kuruluşlarda, problem çözme tekniklerinin kullanıldığı kuruma değer katan ekip çalışmalarının örnek teşkil etmesini sağlamak ve çalışanların kalite gelişimine katkılarını ödüllendirmek amacıyla 2008 yılında KalDer Ankara Şubesi tarafından oluşturulmuştur. Ödül Bilgilendirme Kitapçığına ve Ödül Başvuru Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
GençKal Ankara Üyeleri İle "Mülakatçı Gibi Düşünmek" Eğitimini Gerçekleştirdik
KalDer Ankara Yönetim Kurulu Üyesi Can Cansu Genç KalDer'liler için gönüllü eğitim verdi. Eğitimde iş görüşmelerinde iş verenin ne beklediğinden ve CV hazırlama tekniklerinden bahsedildi.
 
Sn. Cemil Çiçek 21. Kamu Kalite Sempozyumu'nda
Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve TBMM Eski Başkanı Sayın Cemil Çiçek 21. Kamu Kalite Sempozyumu'nda Açılış Konuşmacısı olarak "Kriz Döneminde Karar Alma Süreçlerinde Meslek Kuruluşlarının Rolü" konusunda bizlerle olacak. Ücretsiz ve online gerçekleştirilecek sempozyuma kayıt yaptırmak için tıklayınız. Detaylı bilgi için tıklayınız.
 
Savunma Sanayii Başkanlığı EYDEP Kapsamında Desteklerimiz
EYDEP kapsamında yetiştirilen değerlendiricilere Süreç Yönetimi, Stratejik Yönetim, Risk Yönetimi, EFQM Temel Kavramlar ve Değerlendirici eğitimlerini gerçekleştirdik. Detaylar için tıklayınız.
 
Mart Ayı Genel Katılıma Açık Eğitim Takvimi Belirlendi
Kurumsal ve bireysel olarak tüm katılımcılarımıza açık belirli bir takvim doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz genel katılıma açık eğitimler başta internet sitemiz olmak üzere düzenli olarak çeşitli kanallarla duyurulmaktadır. Katılımcılar Genel Katılıma Açık Eğitimler için aşağıdaki linkten ön kayıt yapabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.
 
Ücretsiz Online Eğitim
Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemlerinden Bir Örnek; Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) eğitimini ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Detaylı bilgi için kalder@kalder.org adresine e-posta gönderebilir, kayıt için  linke tıklayabilirsiniz.
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder