9 Mart 2021 Salı

KalDer Ankara / 10 Mart'ta Ücretsiz Eğitim / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
Ücretsiz Online Eğitim
Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemlerinden Bir Örnek; Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative) eğitimini ücretsiz olarak gerçekleştireceğiz. Detaylı bilgi ve kayıt için kalder@kalder.org adresine e-posta gönderebilir, kayıt için  linke tıklayabilirsiniz.
 
2021 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvurusu İçin Son 10 Gün
Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri kurum ve kuruluşlarda, problem çözme tekniklerinin kullanıldığı kuruma değer katan ekip çalışmalarının örnek teşkil etmesini sağlamak ve çalışanların kalite gelişimine katkılarını ödüllendirmek amacıyla 2008 yılında KalDer Ankara Şubesi tarafından oluşturulmuştur. Ödül Bilgilendirme Kitapçığına ve Ödül Başvuru Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
GençKal Ankara Üyeleri İle "Kahve Atölyesi" Eğitimini Gerçekleştirdik
GençKal ile beraber kahve kokulu bir atölye çalışmasını geride bıraktık☕️Kahve ile ilgili ne çok doğru sanılan yanlışlar varmış meğer🙌🏻 Kahve Atölyesi notlarına ulaşmak için tıklayınız.
 
Sn.Süreyya SERDENGEÇTİ 21. Kamu Kalite Sempozyumu'nda
Merkez Bankası Eski Başkanı ve TEPAV Makroekonomi Program Danışmanı Sayın Süreyya SERDENGEÇTİ 21. Kamu Kalite Sempozyumu'nda Açılış Konuşmacısı olarak "Uzun Dönemde Büyüme" konu başlığıyla bizlerle olacak. Ücretsiz ve online gerçekleştirilecek sempozyuma kayıt yaptırmak için tıklayınız.
 
Savunma Sanayii Başkanlığı EYDEP Kapsamında Desteklerimiz
EYDEP kapsamında yetiştirilen değerlendiricilere Süreç Yönetimi, Stratejik Yönetim, Risk Yönetimi, EFQM Temel Kavramlar ve Değerlendirici eğitimlerini gerçekleştirdik. Detaylar için tıklayınız.
 
Mart Ayı Genel Katılıma Açık Eğitim Takvimi Belirlendi
Kurumsal ve bireysel olarak tüm katılımcılarımıza açık belirli bir takvim doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz genel katılıma açık eğitimler başta internet sitemiz olmak üzere düzenli olarak çeşitli kanallarla duyurulmaktadır. Katılımcılar Genel Katılıma Açık Eğitimler için aşağıdaki linkten ön kayıt yapabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.
 
Küresel İlkeler Sözleşmesi İlerleme Raporu Yayınlandı
Küresel İlkeler Sözleşmesi'ni Türkiye'de 2002 yılında imzalayan ilk kuruluş KalDer'dir. KalDer, faaliyetleri ile Birleşmiş Milletler Global Compact'ın 'İnsan Hakları, Çalışma Standartları, Çevre ve Yolsuzlukla Mücadele' konularındaki 10 ilkesini desteklemektedir.
2007 yılında Birleşmiş Milletler Eski Genel Sekreteri Kofi Annan'ın ülkemizi ziyaret ederek 16. Kalite Kongremizde yaptığı konuşma ve ortak imza toplantısına katılımımız bu yöndeki çalışmalarımızı güçlendirmiştir. Yazının devamına ve rapora ulaşmak için tıklayınız.

 
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder