23 Mart 2021 Salı

KalDer Ankara / KalDer Ankara Şubesi 2020 Yılı Mali Genel Kurul Toplantısı / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
KalDer Ankara Şubesi 2020 Yılı Mali Genel Kurul Toplantısı
Pandemi nedeniyle 2020 yılında yapamadığımız Mali Genel Kurulumuzu, belirlediğimiz ikinci tarihte 27 Mart 2021 Cumartesi günü saat 11.00'da Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAİB) Konferans Salonu'nda gerçekleştireceğiz. İkinci toplantıda çoğunluk aranmayacaktır.
Tüzüğümüz gereğince Genel Kurula katılma hakkı olan (2020 yılı ve öncesine ait üyelik aidatı borcu bulunmayan) Asıl Üyelerimiz (Tüzel üye temsilcileri ile bireysel asıl üyeler) davetlidir. Ayrıntılı bilgi ve 2020 faaliyet raporumuza ulaşmak için tıklayınız. 
 
 
TEPAV İcra Direktörü Sayın Güven SAK 14 Nisan'da Kamu Kalite Sempozyumu'nda
TEPAV İcra Direktörü Sayın Prof. Dr. Güven SAK 21. Kamu Kalite Sempozyumu'nda "Pandemi ve Ekonomik Sonuçları" konu başlığıyla bizlerle olacak. Ücretsiz ve online gerçekleştirilecek sempozyuma kayıt yaptırmak için tıklayınız.
 
Nisan Ayı Çalıştay Programı
Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören çalıştaylarımızı kaçıranlar için tüm yıl boyunca tekrar planlıyoruz. Kayıt ve çalıştay içeriği için tıklayınız.
 
Sürekli İyileştirme Sohbetleri - 3 - Boyteks
Sürekli İyileştirme Sohbetleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz Deneyim Paylaşım webinarlarımızın üçüncüsünü, uzun yıllardır ödül sürecine katılan Kaizen ve Kalite Çemberleri alanında ödülleri olan Erciyes Holding bünyesinde yer alan Boyteks ile gerçekleştiriyoruz. Boyteks Sistem ve İş Süreçleri Geliştirme Müdürü Sayın Gülşah AYNEKİN, sürekli iyileştirme yolculuğunu ve deneyimlerini ücretsiz gerçekleştireceğimiz webinarımızda paylaşacak. Webinarımıza kayıt olmak için tıklayınız.
 
30. Kalite Kongresi Erken Kayıt İndirimi Başladı
Kurum – kuruluşlarımızın Dünya çapında rekabet yeteneği kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 30. Kalite Kongresi her yıl olduğu gibi yine Kasım ayında düzenlenecektir.
Kalite Kongremizin 30. yılını kutladığımız bu yıl geçtiğimiz yıllarda kongremize katılım göstererek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılarımıza "Lansman Öncesi Erken Kayıt" fırsatlarını sunmak isteriz. Bu sayede Kalite Kongresi'nde çok daha uygun katılım bedelleriyle yer alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
GençKal Çankaya Üniversitesi Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri'nde
Çankaya Üniversitesi Tanıtım ve Kültür Daire Başkanlı'ğı tarafından "Büyük Düş'ün, Gerçek Olsun" temasıyla gerçekleştirilen Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri'nde GençKal üyelerimiz ile birlikte KalDer ve GençKal faaliyetlerinden bahsedeceğiz.
KalDer Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Can Cansu 24 Mart Çarşamba günü saat 17.00'da "Kazanan Taraf Olmak-Mülakatlardan Başarıyla Ayrılmanın Sırrı" oturumu ile gençlerle bir araya gelecek. 25 Mart Perşembe günü saat 13.00'da ise KalDer Ankara Şubesi Proje ve Gelişim Yöneticisi Begüm Ertuğ, GençKal üyeleri Simay Kervankıran ve Yağmur Ünal ile "Genç KalDer'liler ile İşte Kariyer Yolculuğu" oturumu gerçekleşecektir.
Tüm program ve detaylı bilgi için tıklayınız.
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder