16 Mart 2021 Salı

KalDer Ankara / Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri İçin Son 3 Gün / Haftalık Bülten

Bu e-postayı düzgün görüntüleyemiyorsanız lütfen tıklayınız.

Sayın Mehmet Ali,

 

 
 
2021 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri Başvurusu İçin Son 3 Gün
Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülleri kurum ve kuruluşlarda, problem çözme tekniklerinin kullanıldığı kuruma değer katan ekip çalışmalarının örnek teşkil etmesini sağlamak ve çalışanların kalite gelişimine katkılarını ödüllendirmek amacıyla 2008 yılında KalDer Ankara Şubesi tarafından oluşturulmuştur. Ödül Bilgilendirme Kitapçığına ve Ödül Başvuru Formuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.
 
Merkez Bankası Eski Başkanı Sn. Süreyya Serdengeçti 14 Nisan'da Kamu Kalite Sempozyumu'nda
Merkez Bankası Eski Başkanı ve TEPAV Makroekonomi Program Danışmanı Sayın Süreyya SERDENGEÇTİ 21. Kamu Kalite Sempozyumu'nda Açılış Konuşmacısı olarak "Uzun Dönemde Büyüme" konu başlığıyla bizlerle olacak. Ücretsiz ve online gerçekleştirilecek sempozyuma kayıt yaptırmak için tıklayınız.
 
Nisan Ayı Çalıştay Programı
Geçtiğimiz yıllarda büyük ilgi gören çalıştaylarımızı kaçıranlar için tüm yıl boyunca tekrar planlıyoruz. Kayıt ve çalıştay içeriği için tıklayınız.
 
Mart Ayı Genel Katılıma Açık Eğitim Takvimi Belirlendi
Kurumsal ve bireysel olarak tüm katılımcılarımıza açık belirli bir takvim doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz genel katılıma açık eğitimler başta internet sitemiz olmak üzere düzenli olarak çeşitli kanallarla duyurulmaktadır. Katılımcılar Genel Katılıma Açık Eğitimler için aşağıdaki linkten ön kayıt yapabilirsiniz. Detaylar için tıklayınız.
 
30. Kalite Kongresi Erken Kayıt İndirimi Başladı
Kurum – kuruluşlarımızın Dünya çapında rekabet yeteneği kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 30. Kalite Kongresi her yıl olduğu gibi yine Kasım ayında düzenlenecektir.
Kalite Kongremizin 30. yılını kutladığımız bu yıl geçtiğimiz yıllarda kongremize katılım göstererek bizleri yalnız bırakmayan siz değerli katılımcılarımıza "Lansman Öncesi Erken Kayıt" fırsatlarını sunmak isteriz. Bu sayede Kalite Kongresi'nde çok daha uygun katılım bedelleriyle yer alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.
 
GençKal Çankaya Üniversitesi Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri'nde
Çankaya Üniversitesi Tanıtım ve Kültür Daire Başkanlı'ğı tarafından "Büyük Düş'ün, Gerçek Olsun" temasıyla gerçekleştirilen Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri'nde GençKal üyelerimiz ile birlikte KalDer ve GençKal faaliyetlerinden bahsedeceğiz.
KalDer Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Can Cansu 24 Mart Çarşamba günü saat 17.00'da "Kazanan Taraf Olmak-Mülakatlardan Başarıyla Ayrılmanın Sırrı" oturumu ile gençlerle bir araya gelecek. 25 Mart Perşembe günü saat 13.00'da ise KalDer Ankara Şubesi Proje ve Gelişim Yöneticisi Begüm Ertuğ, GençKal üyeleri Simay Kervankıran ve Yağmur Ünal ile "Genç KalDer'liler ile İşte Kariyer Yolculuğu" oturumu gerçekleşecektir.
Tüm program ve detaylı bilgi için tıklayınız.
 

İletişim Bilgileri
KalDer Ankara Şubesi

Uğur Mumcu Caddesi Kız Kulesi Sokak 21/6 GOP Ankara
Tel: 0312 447 48 68 E-Posta: ankara@kalder.org

www.kalderankara.org

 

 

 

 

 
 
 

Bilgilendirme e-postalarını almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.


Bu e-posta size SmartMessage™ kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder