29 Aralık 2012 Cumartesi

[Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] [Güncel Haberler, Haber, Haberler] Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon

Çay Haber.Com | Karadeniz Haber Rize, Artvin, Trabzon


TBMM Başkanı İle Erdoğan Görüştü

Posted: 28 Dec 2012 11:19 PM PST

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, ile Başbakan Erdoğan bir araya geldi.

habermetni” style=”text-align: justify;”>

Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları ile ilgili AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Çiçek, herhangi bir açıklama yapmadan Başbakanlık’tan ayrıldı.

ANAYASA UZLAŞMA KOMİSYONU ÇALIŞMALARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Tbmm Başkanı Cemil Çiçek, Anayasa Uzlaşma Komisyonu çalışmaları ile ilgili bugün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘tan randevu talep etmişti.

Bu kapsamda Cemil Çiçek, Başbakalık’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile biraraya geldi. Saat 17: 45′te Başbakanlıga gelen Meclis Başkanı Çiçek’i, Başbakan Erdoğan dışarıda karşıladı.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından Meclis Başkanı herhangi bir açıklama yapmadan Başbakanlık’tan ayrıldı. Çiçek’i uğurlayan Erdoğan da ardından başka bir programa katılmak üzere Başbakanlık’tan ayrıldı.

BAHÇELİ İLE YARIN GÖRÜŞECEK

Tbmm Başkanı Çiçek, yarın da MHP Genel Başkanı Bahçeli ile bir araya gelecek.Ziyaret, yarın saat 12.00′de Bahçeli’nin Tbmm’deki makamında gerçekleşecek. Öte yandan Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’tan randevu talep etti.

Uzayda Yaşayan Kadın

Posted: 28 Dec 2012 11:14 PM PST

Yaklaşık bir senedir uzay istasyonunda yaşayan kadın astronotun fotoğrafları basına servis edildi.

Uluslararası Uzay İstasyonu (UUİ)’de görevli Amerikan, Rus ve Japon astronotları taşıyan Rus uzay aracı Soyuz, geçtiğimiz ay Kazakistan‘a iniş yaptı.

Bu astronotlardan ABD’li Sunita Williams, 322 gününü UUİ’de geçirmiş, 50 saat 40 dakikalık toplam uzay yürüşü süresi ile kadın astronotlar arasında yeni bir rekora imza atmıştı. 47 yaşındaki Williams, Dünya‘dan ortalama 420 kilometre uzaklıkta bulunan UUİ‘deki sıradışı günlük yaşamlarını anlatan bir video kaydı yayınladı.

Yerçekimsiz ortamda olmanın rahatlığıyla, istasyonun her yerine adeta “süzülerek” ilerleyen deneyimli astronotun gezisi Japon laboratuarında başlıyor. Bölümün, istasyonun sol tarafında kaldığını belirten Sunita Williams, “Burası da UUİ’nin sağ tarafındaki Colombus laboratuarı. Gördüğünüz gibi çok dağınık. Birçok sağlık deneyi burada yapılıyor” diyor.

“6 AYDIR BİR YERE OTURMADIM”

Astronotlar UUİ’deki özel bir bölmede yer alan 4 kabini uyumak için kullanıyor. Yatağa uzanmak gibi bir tabir burada pek geçerli değil. Uyumak için uzanmak gerekmiyor. Uyuma kabininde bulunmanın yeterli olduğunu belirten Williams, şunları ifade ediyor: “Şimdi bir tanesinin içine giriyorum. İçerisi dar gibi görünse de oldukça konforlu. Bu yatak, kabinin içinde oradan oraya uçmamamız için bir dayanak görevi sağlıyor. Uyuma istasyonlarımız aynı zamanda bir ofis gibi, içeride bilgisayarlarımız ve kişisel eşyalarımız var. Bizi evimizde hissettiriyor.”

“Şimdi güverteye gidelim. Burası Amerikan laboratuarı. Bütün duvarlarda deney verileri bulunuyor. Burada aynı zamanda egzersiz aletlerimiz var. Yerçekimsiz ortamda kemik ve kaslarımızı koruyabilmek için egzersize ihtiyacımız var. Bu bir egzersiz bisikleti. Oturmamıza gerek yok, ayakta pedallarını çevirebiliyoruz. Aslına bakarsanız 6 aydır bir yere oturmadım. Bu bisiklet sabit bir noktaya monte edilmiş değil, çünkü yaptığımız hareketlerin UUİ’nin güneş panellerinin dengesini etkilemesi gibi bir risk var.”

MENÜ, DONDURULMUŞ YİYECEKLERDEN OLUŞUYOR

Sunita Williams’a göre UUİ’de astronotların kendilerini evlerinde hissettikleri yerlenden birisi de mutfak. Aynı bölmede yüzlerini yıkıyor, dişlerini de fırçalıyorlar. Bolca yemeklerinin olduğunu belirten Williams, “Dondurulmuş tahıllar, yumurta, et, sebzeler ve ekmek açık bir buzdolabı gibi duvarda yer alıyor. Tek yapmamız gereken buradan yiyeceğimizi seçip ısıtmak. Sadece ABD değil, Rus ve Japon mutfağından da seçeneklerimiz var” diyor.

2 UZAY GİYSİSİ DIŞARI ÇIKMAK İÇİN HAZIR BEKLETİLİYOR

UUİ’nin en ilgi çekici yerlerinden birisi de 2 uzay giysisinin bulunduğu bölüm. Dışarıya çıkıp uzay yürüyüşleri yapmak için her zaman hazır durumda olduklarını kaydeden Williams, şunları ifade ediyor: “İçeride olduğu gibi dışarıda da birçok makine ve elektrikli cihazlar bulunuyor. Dışarısı oldukça soğuk ve basınçsız. Pekçok olumsuz şart var. Bu yüzden aletlerimiz bozulabiliyor. Bu gibi durumlarda giysilerimizi giyip dışarı çıkmamız gerekebiliyor. Arkamdaki bölmeden uzaya çıkıyoruz. Giysilerimiz ve arkasında yer alan destek çantası toplam 136 kilogram ağırlığında. Giysiler başlı başına bir uzay aracı, bize oksijen ve çalışma imkanı sunuyor. İçinde bir de bilgisayar bulunuyor. Başımızı ne yöne çevirirsek çevirelim başlık sabit kalıyor. Eğer çok fazla güneş ışığı varsa güneş gözlüğümüz de diyebileceğimiz bu koruyucuları indiriyoruz”

BOŞ ZAMANLARINDA DÜNYA’YI İZLİYORLAR

UUİ’nin koridorları arasındaki yolculuğunu “uçarak” sürdüren Williams, boş zamanlarında gelmekten en çok hoşlandıkları cam bölmeye ulaşıyor. Buranın, istasyonun en “havalı” bölmesi olduğunu ifade eden deneyimli astronot, “UUİ’nin en altındayız. Buradaki camlar sayesinde dışarıyı ve Dünya’yı izleyebiliyoruz. Boş zamanlarımızda buraya gelip manzaranın tadını çıkarıyoruz. Değişik bulut yapıları, toprak cinsleri ve diğer etkenler sayesinde nerenin üzerinde uçtuğumuzu zamanla anlayabiliyoruz. Genellikle okyanuslar üzerinde hareket ediyoruz. Şu an Afrika üzerindeyiz. Bu gördüğünüz, bizi Dünya’ya götürecek olan uzay aracı. Oradan oraya uçup istediğimiz hareketi yapabilecek kadar büyük bir istasyonda olduğumuz için şanslıyız” ifadelerini kullanıyor.

Video kaydı boyunca UUİ’nin değişik bölmelerini tanıtan Williams, 19 Kasım’da Dünya’ya dönmüştü.

Genç Kızlar Bu Habere Üzülecek

Posted: 28 Dec 2012 11:08 PM PST

Genç kızların sevgilisi İsmail YK evlilik için, canlı yayında gün verdi.

Yeni albümü ‘Metropol’ün tanıtımı için önceki gün Radyo Turkuvaz‘da Hopdedik Ayhan‘ın misafiri olan İsmail Yk, evlilik tarihini açıkladı! Canlı yayında kendisine gelen Türk kahvesini içen YK, fincanı ters çevirdi ve bir süre sonra kendi falına bakmaya başladı.

Hopdedik Ayhan’ın “Kahve falında ne görüyorsun?” sorusu üzerine ünlü şarkıcı şunları söyledi: “Dört ya da beş sene sonra kesin evleniyorum. Eğer beni çok sevip üstüne bir de ‘Ben senin ananın ellerinden öpmek istiyorum’ diyen biri çıkarsa; İsmail Yk artık evlenir. Bu vakte kadar hep ‘Ben evlenmem’ dedim ama sanki artık başgöz olmanın zamanı geldi.” İsmail Yk sözlerine şöyle devam etti:

“Siz bakmayın böyle hiperaktif olduğuma; aslında çok evcimenim. Yuva kurmak sevaptır. Falıma inanıyorum; dört-beş sene sonra artık evliyim.”

YılıSon Özelleştirmeside Bitti

Posted: 28 Dec 2012 11:04 PM PST

Elektrik Üretim A.Ş.’ye ait Seyitömer Termik Santrali, 2 milyar 248 milyon dolara özelleştirildi.

2012′nin son özelleştirmesi olan Elektrik Üretim AŞ‘ye ait Seyitömer Termik Santral ihalesini 2 milyar 248 milyon dolarla Çelikler İnşaat kazandı.

YILIN SON ÖZELLEŞTİRMESİ

Elektrik Üretim AŞ‘ye (Eüaş) ait Seyitömer Termik Santrali ile Santral tarafından kullanılan taşınmazların,Seyitömer Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınır ve taşınmazların nihai pazarlık görüşmesinde, en yüksek teklifi 2 milyar 248 milyon dolar ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ verdi.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda, Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu’nun komisyon başkanlığında yapılan nihai pazarlık görüşmesinde ilk olarak kapalı elemesiz teklifler alındı.

Daha sonra her bir turda 2 katılımcı firmanın elendiği elemeli turlara geçildi. 1. elemeli yazılı turda en düşük teklifi veren Özkar İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ ile Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ, 2. elemeli yazılı turda en düşük teklifi veren Altek Alarko Elektrik Santralları Tesis İşletme ve Ticaret AŞ ile Bilgin Enerji-Suba Ortak Girişim Grubu (OGG), 3. elemeli yazılı turda da en düşük teklifi veren Doğan Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ile IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret AŞ-Fernas İnşaat AŞ OGG elendi.

Kalan 10 firmayla açık artırmaya geçildi.

İLK TURDA D ENERJİ ELENDİ

Açık artırmada başlangıç tutarı 1 milyar 912 milyon dolar, artırım aralığı ise 2 milyon dolar olarak belirlendi. Açık artırmada sırasıyla; D Enerji Üretim ve Yatırım AŞ, Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ, Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Park Holding AŞ, Torunlar-Eren Ortak Girişim Grubu, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ-Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Ortak Girişim Grubu, Ayen Enerji AŞ, Aksa Enerji Üretim AŞ çekildi.

Diğer katılımcı firmaların çekilmesinin ardından, ihaleye devam eden Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ ile Eti Bakır AŞ karşılıklı fiyat arttırımı yaptı.

Eti Bakır AŞ yetkilileri aldıkları molanın ardından salona gelerek ihaleden çekildiklerini açıkladı. Böylece ihalede en yüksek teklifi 2 milyar 248 milyon dolar ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi AŞ vermiş oldu.

Doktor Ve Hemşireye Dayak

Posted: 28 Dec 2012 10:59 PM PST

Adana‘da sırada bekletilmesine sinirlenen adam, oğlu ile birlikte doktor ve hemşireyi dövdü.

Adana’da mide rahatsızlığı şikayetiyle gittiği özel hastanede sırada bekletilmesine sinirlenen 51 yaşındaki M.T., oğlu 19 yaşındaki M.T. ile birlikte servis doktoru Burhan Ö. ve hemşire Melek G.’yi dövdü. Doktorun omzu çıktı, hemşirenin ise vücudunda morluklar oluştu. Baba-oğul gözaltına alındı.

TOK KARNA GELİNCE ÖĞLEYE KALDI

İddiaya göre, mide rahatsızlığı çeken M.T., muayene için oğlu M.T. ile birlikte hastaneye gelerek Gastroenteroloji Bölümü’ne başvurdu. Muayene edilen M.T.’den, bazı tetkikler için ertesi gün karnı aç olarak tekrar hastaneye gelmesi istendi. Ancak iddiaya göre M.T., ertesi sabah kahvaltısını yaptıktan sonra hastaneye geldi.

Tok olduğu için endoskopiye alınamayan hasta, bu kez öğleden sonra aç gelmesi söylenerek gönderildi. Öğleden sonra hastaneye bir kez daha oğluyla birlikte gelen M.T., yarım saat bekletilmesine sinirlenerek görevlilerle, “Bize niye sıra gelmedi?” diyerek tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce iddiaya göre baba-oğul, serviste görevli Dr. Burhan Ö. ve hemşire Melek G.’ye saldırdı.

Çıkan arbedede Burhan Ö.’nün sol kolu yerinden çıkarken, yere düşen ve tartaklanan Hemşire Melek G.’nin de vücudunda morluklar oluştu. Hastaneye çağrılan polis ekibi, saldırganları yakalayarak gözaltına aldı. Saldırıya anlam veremediğini söyleyen Burhan Ö., baba ve oğlunun aniden saldırdığını iddia etti.

“YERLERDE SÜRÜKLEDİLER”

Burhan Ö., “Tekme tokat saldırdılar. Hemşiremi de yerlerde sürüklediler. Omzum yerinden çıktığı için kolumu hareket ettiremiyorum. Artık hastalara korku içinde bakıyoruz” dedi. Yaralı Hemşire Melek G. ise hasta yakının kendilerine makasla saldırdığını öne sürüp, arkadaşlarının müdahalesi ile kurtulduklarını söyledi.

Adana Tabip Odası Başkanı Ali İhsan Ökten ve yönetim kurulu üyeleri de saldırıya uğrayan doktor ve hemşireyi hastanede ziyaret ederek olayı kınadı. Polis merkezinde gözaltında tutulan M.T. ve oğlu M.T. ise ‘darp ve yaralama’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.

Alkollü Yakalanan Polis İntihar Etti

Posted: 28 Dec 2012 10:56 PM PST

Pendik‘te alkol uygulamasında 130 promil alkollü olarak yakalanan polis memuru canına kıydı.

Pendik sahilde dün gece alkol uygulamasında 130 promil alkollü çıkan polis memuru Ö.A., ehliyetine el konulup resmi otomobili de bağlanınca otopark önünde intihar etti.

Pendik Sahil’de dün gece uygulama yapan trafik ekipleri içerisinde iki kişi olan bir otomobili durdurdu. Otomobilin sürücüsü Asayiş Şube Müdürlüğü‘nde görevli polis memuru Ö.A.’nın, kontrol sırasında 130 promil alkollü olduğu anlaşıldı.

Bunun üzerine işlem yapılan Ö.A.’nın ehliyetine el konulurken kullandığı ekip arabası da bağlanarak Kartal Sahil’de bulunan trafik otoparkına çekildi. Arkadaşıyla birlikte olay yerinden ayrılan Ö.A., bir süre sonra aracın çekildiği otoparka gitti. Ö.A.’nın, çalıştığı Oto Hırsızlık Büro Amirliği‘ne ait aracın kendisine geri verilmesini isteğine görevlilerce karşılık verilmedi. Bunun üzerine sinirlenen Ö.A., kendi tabancasıyla kafasına doğru ateş ederek intihar etti.

Olayın ardından çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, uygulama yapan trafik polisleri, aracın çekildiği otoparkın görevlileri ile alkol muayenesi sırasında yanında olduğu belirtilen arkadaşının ifadelerine başvurdu. Yapılan soruşturmada, trafik polislerinin normal görevlerini yaparak alkollü çıkan polis memuru hakkında işlem yaptıklarının belirlendiği ifade edildi.

İntihar eden Ö.A.’nın 5 yıllık memur olduğu, Eylül ayından itibaren de Oto Hırsızlık Büro Amirliği’nde çalışmaya başladığı öğrenildi. Ö.A.’nın görevinin bitmesinin ardından istirahatta olduğu sırada arkadaşıyla alkol aldığının anlaşıldığı bildirildi.



--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:10:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

--
12/29/2012 07:11:00 PM tarihinde seo tarafından Güncel Haberler, Haber, Haberler adresine gönderildi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder